IMG 20200713 194124_1440x961
Un dels trams de camí del Parc de Colobrers on s'ha actuat. || AJ.CASTELLAR
14/07/2020 Actualitat
Acaben els treballs d'adequació del Parc de Colobrers

S'ha reparat un total de 600 metres de tres trams de camins a la zona de passeig del parc, s'han instal·lat llums LED i sis taules noves de pícnic

Redacció

 

L’Ajuntament de Castellar del Vallès ha finalitzat recentment diversos treballs d’adequació al Parc de Colobrers, amb l’objectiu de millorar-ne les condicions de conservació i manteniment per tal de fer-lo més accessible.

 

D’una banda, l’actuació ha consistit en la reparació d’un total de 600 metres de tres trams de camins a la zona de passeig del parc. En aquest sentit, s’ha consolidat el paviment acabat amb el sistema de sauló sòlid, una barreja de sauló amb un producte a base de resines que té una durabilitat a llarg termini i que s’integra amb el paisatge del parc.

 

D’altra banda, també s’ha procedit a millorar l’enllumenat de la zona amb la instal·lació de llums LED als espais que encara no comptaven amb il·luminació d’aquesta tipologia: el camí que dona accés a l’àrea d’esbarjo de gossos i el tram inicial del camí de Can Casamada. A aquests treballs s’ha de sumar la col·locació de sis taules noves de pícnic, que s’afegeixen a les tres que ja hi havia.

 

IMG 20200713 194702Taules de pícnic al Parc de Colobrers. || AJ. CASTELLAR

Comparteix
M'agrada
Comentaris