20211012 191028_800x534
12/10/2021 Actualitat
Acaben quasi totes les restriccions per la Covid

A partir de divendres, l'única restricció és l'ús de la mascareta en interiors i en llocs on no es pugui garantir la distància mínima d'1,5 metres 

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha anunciat aquesta mateixa tarda la fi de les restriccions d'aforament a partir de divendres 15 als àmbits de la cultura, l'esport i la restauració coincidint amb la clara millora de la situació epidemiològica.

Només es mantindran la limitació del 70% a les discoteques, que no només serà vàlida per als locals d'oci nocturn sinó també per als festivals de música en interior i amb el públic dret, i del 80% en l'esport en espais tancats. 
 

BARS I RESTAURANTS, AL 100%

El govern ha aprovat que desaparegui el topall de comensals per taula a bars i restaurants.

Amb les restriccions encara vigents, el màxim permès és de 10 persones, tant a l'interior com a les terrasses.

Un altre canvi és l'aforament, que a dins dels locals passa del 50% al 100%. A més, no caldrà mantenir la distància entre les taules i es recuperen els horaris habituals, ara limitats a la 1 de la matinada.
 

També recuperen l'aforament total els teatres, cinemes, auditoris i similars, que podran acollir el 100% del públic autoritzat, en comptes del 70% actual. De fet, el conseller Argimon va anunciar que la cultura recuperaria el 100% de la capacitat cap a finals de mes.

En l'àmbit dels esports també s'amplia l'aforament fins al 100% en el cas de les activitats a l'aire lliure.

Comparteix
M'agrada
Comentaris