09   supeco_1440x961
Imatge interior d’un Supeco, molt similar a la que tindrà a Castellar. || Supeco
25/07/2022 Actualitat
30 llocs de feina per al nou supermercat Supeco

Els interessats es poden adreçar al Servei Local d’Ocupació de l'Ajuntament per a una feina que començaria al setembre amb l'obertura de la botiga

La cadena de supermercats Supeco –del grup Carrefour- obrirà el proper mes de setembre una botiga a l’antic espai que ocupava Mercadona al carrer Portugal al costat de l’actual Consum i fent façana amb la B-124. És per això que ha fet arribar al Servei Local d’Ocupació de Castellar del Vallès una oferta de feina amb 30 llocs de treball de cara a l’obertura del súper.


Les persones interessades en accedir a un d’aquests llocs es pot adreçar al Servei Local d’Ocupació al carrer Portugal, 2-B (Espai Tolrà) abans del dia 2 d’agost, de dilluns a divendres de 9 a 13 h.


Les entrevistes de selecció es realitzaran la setmana del 22 d’agost, i el Servei Local d’Ocupació romandrà tancat del 8 al 19 d’agost, ambdós inclosos. La incorporació als llocs de treball està prevista pel dia 1 de setembre.


Els llocs a ocupar són caixa, reposició, producte fresc i forn. Des de Supeco assenyalen que es valorarà experiència en el sector. L’accés al lloc de treball comportarà també una formació inicial de dues setmanes a Terrassa motiu pel qual també es valorarà disposar de vehicle propi.


Cadena en expansió
El Supeco de Castellar és una de les botigues que el grup Carrefour està obrint aquest any arreu de l’Estat espanyola. La seva expansió inclourà obrir fins a 16 botigues a Espanya i, d’aquesta manera, arribar a un total de 40 establiments a tot l’estat.


L’estratègia de la cadena multinacional francesa és reactivar justament la marca Supeco com a format de proximitat però vinculada a preus de producte econòmic. De fet, el concepte de súper pot recordar els inicis de Lidl i Aldi a Espanya quan van explotar al màxim l’anomenat ‘hard discount’.    

Comparteix
M'agrada
Comentaris