10/09/2021 Opinió
Fes poble, compra a Castellar
Anna Mármol

Sota el títol Més comerç que mai, l’Ajuntament i Comerç Castellar han posat en marxa una campanya per afavorir el consum local amb la promoció de vals de descompte per a la ciutadania.
Aquesta iniciativa permetrà injectar al comerç i la restauració del poble fins a un total de 340.000 euros. També afavorirà al ciutadà, que podrà fer compres a meitat de preu. L’objectiu és estimular el consum al comerç de proximitat i als restaurants de la vila desprès de la crisi que han patit a causa de la pandèmia.
Moltes vegades hem destacat des d’aquestes mateixes pàgines la importància del comerç local i la necessitat de defensar-lo. El comerç local no solament ofereix un tracte humà i personalitzat, també dona identitat a un municipi i contribueix al benestar i la seguretat dels ciutadans. El comerç ajuda al manteniment del municipi i genera ocupació estable local.
Aquesta campanya vol ser una ajuda directa al comerç, però també persegueix donar visibilitat a les nostres botigues i restaurants, i estimular el consum de proximitat.
La campanya apunta molt bones perspectives, tant per la gran quantitat d’establiments que s’hi han adherit com per la bona acollida que ha tingut aquests primers dies entre els consumidors.
Desitgem que serveixi per donar un impuls al comerç local, especialment de cara a la propera campanya de Nadal. Des de l’Ajuntament continuarem impulsant i donant recolzament a totes les iniciatives que permetin consolidar una xarxa de comerços propis.
No ho oblidis: Fes poble, compra a Castellar. Tots guanyem.

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris