image0 (1)_1440x961
El conseller Calvet, el portaveu Castellví i dos membres de Junts per Castellar en una trobada a la conselleria de Territori. || CEDIDA
13/02/2020
Junts per Castellar recull propostes per al Pla de Mobilitat del Vallès

El conseller de Territori Damià Calvet el presentarà aquest divendres en un acte al Consell Comarcal

Junts per Castellar ha obert un procés participatiu “per recollir i fer arribar propostes ciutadanes al Departament de Territori en el marc del període d’al·legacions del Pla Específic de Mobilitat del Vallès” (PEMV) i s’ofereix a representar-les. Així ho han palesat en un comunicat en què el seu portaveu municipal, Pau Castellví, també destaca que Junts per Castellar “ha estat treballant durant prop d’un any amb el conseller Damià Calvet i membres del seu equip per garantir que la mobilitat viària de Castellar, així com les preparacions per a futures obres ferroviàries, siguin una prioritat”.  


Castellví també assenyala que el Pla inclou algunes de les seves reivindicacions principals i ara també “hem de donar a la gent l’oportunitat d’aportar les seves valoracions”. Per això esperen rebre opinions ciutadanes al correu info@juntspercastellar.cat o directament a la bústia del seu local (carrer Prat de la Riba, 40, baixos). 


La formació política castellarenca explica que, en constatar la manca de voluntat del govern socialista de l’Estat en matèria del Quart Cinturó, s’han centrat a incidir en el Pla de Mobilitat del Departament de Territori, comandat per un conseller de Junts per Catalunya, Damià Calvet, prioritzant “una intervenció al més aviat possible per garantir la descongestió de la carretera B-124 i un accés més ràpid dels castellarencs a l’autopista C-58 destí Barcelona”. “Allà on el govern de l’Estat ha fallat, el govern de la Generalitat s’ha compromès a intervenir, per tal d’aportar solucions a alguns dels principals problemes de mobilitat dels castellarencs d’una vegada per totes”, segons paraules de Pau Castellví. 


El pla es presenta divendres
Justament aquest divendres, el Departament de Territori i Sostenibilitat presenta públicament el PEMV al Consell Comarcal amb assistència del conseller Calvet. Segons subratllen des de Junts per Castellar, el PEMV, que es desplegarà en sis anys, inclou actuacions per al desdoblament de la B-124 entre Castellar i Sabadell, per tenir un accés més ràpid a la C-58 a través del projecte de la Ronda Nord de Sabadell, un carril BRT per a busos –que millorin les freqüències de pas–, així com millores per a l’eix viari Castellar-Caldes-Canovelles (C-1415 4a, 3a i 5b).   

Comparteix
M'agrada
Comentaris