De la Vega_950x634
De la Vega (al centre) al podi de la XII Pujada a Ullastrell. || Cedida
15/09/2022 Esports
Xavi de la Vega guanya la XII Pujada a Ullastrell

Va suposar el seu retorn al Campionat de Catalunya de Muntanya pilotant el Seat León de l'alta Perfumeria Team

Albert San Andrés

El retorn de Xavi de la Vega al Campionat de Catalunya de Muntanya es va saldar d’una manera més que satisfactòria, amb una victòria en categoria 2 en la XII Pujada a Santa Maria de Vilalba - Ullastrell.


Les altes temperatures són l’escenari ideal per al Seat León de l’Alta Perfumeria Team de Xavi de la Vega, l’ambient en què més comoditat troba el pilot castellarenc i en què més competitiu és. A banda, l’experiència adquirida en les proves del nacional de muntanya li ha servit per fer un pas endavant per trobar-se més acoblat al seu cotxe. 


La proximitat geogràfica de la prova, a més de l’experiència del pilot en aquesta, va fer que l’equip Alta Perfumeria l’escollís per retornar momentàniament al Campionat de Catalunya de Muntanya, després d’haver-lo abandonat en acabar la primera prova a Alcover, per deficiències de l’organització del campionat. El traçat de la BV-1202 no té secrets per al de Castellar, que va poder esgarrapar dècimes en cadascun dels revolts, per aconseguir el tercer lloc en turismes i la victòria en Categoria 2.


Javier Rodríguez (Speedcar GTR Evo) va ser el guanyador absolut de la prova, ja que es va imposar als 55 participants, seguit per Miquel Raventós (Demon Car) i Antoni Arrufat (Silver Car S3). En turismes, segueix el domini dels dos habituals, amb victòria de Jordi Gaig (Porsche  GT3 R) i segon lloc de Gerard de la Casa (Ford Fiesta), absent en la segona cursa per trencament de la caixa de canvis. A 11,883 segons del vencedor va acabar De la Vega, guanyador de la Categoria 2 davant d’Arnau Ranventós (Peugeot 206), que va acabar a 11,277 i d’Iván Quintana (Peugeot 206) a 15,381. 

 

Podeu veure el vídeo ‘on-board’ de Xavi De la Vega al següent enllaç d'Instagram:

 

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris