16 dakar kico Moncada_950x634
Víctor Cuervo, enmig del desert, fotografiant un pilot en el Dakar 2021 / Kico Moncada
18/01/2021 Esports
Víctor Cuervo: “Ha estat un Dakar molt exigent”

El fotògraf castellarenc valora la seva segona participació al Ral·li que s’ha celebrat a Aràbia Saudita i que va finalitzar divendres passat

Aquest divendres passat es va posar punt i final la 43ª edició del Ral·li Dakar, que va donar el tret de sortida el 3 de gener. Qui també posa punt i final a l’aventura és el castellarenc Víctor Cuervo, que per segon any consecutiu, ha treballat dins la competició com a fotògraf. Des d’Aràbia Saudita, on es celebra la competició,  uns dies abans d’acabar la competició, el castellarenc confessava que est sent un Dakar molt exigent: “Està sent molt llarg, però estem disfrutant molt. Els resultats en quant a fotografia estan acompanyant, els continguts que estem generant crec que són molt bons, els clients i les marques estan contents. Notem el cansament però no ens podem queixar perquè estem al lloc que ens agrada”. 


El Dakar és dur com a participant, però també com a premsa. Més enllà de la pressió de generar un bon contingut, com a qualsevol competició s’ha d’afegir solucionar inconvenients, recórrer cada dia 700-800 km, editar dins del cotxe, menjar quan es pot i descansar el màxim possible. “El més dur, òbviament és anar a dormir molt tard, un cop hem editat tot el material. Ens anem a dormir cap a les 23 hores i ens aixequem entre les 2 o les 3 de la matinada, depenent del dia, per anar al següent punt de foto i seguir la caravana del ral·li”. Però en aquest cas, la part positiva guanya a la negativa: “El millor de tot és quan estàs en el punt de foto i pots gaudir dels paisatges i de veure passar els millors pilots del món a un nivell molt alt”, assegura el castellarenc. 


Cuervo, un cop finalitzat el Ral·li ho ha resumit de la següent manera al seus perfils socials: “7.000km després, més de 1.950 fotos a la galeria, de passar gana, son, fred, calor i fins i tot de passar pel metge... Segon Dakar que cobreixo!”. 


En aquesta 43ª  edició, el francès Setphanie Peterhansel (cotxes) i  l’argentí Kevin Benavides (motos) han estat els triomfadors del ral·li més exigent del món en les seves respectives categories, amb el francès aixecant el Touareg per catorzena ocasió. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris