Carlos Silva intenta el control d'una pilota _617x412
Carlos Silva intenta el control d'una pilota - A. San Andrés
Jairo Díaz deixa enrere tres defenses - A. San Andrés
30/10/2016 Esports
Un punt que es queda curt
La UE Castellar empata contra el Cardedeu (2-2) un partit on s'escapa la victòria per dos errors defensius
Albert San Andrés
La temuda visita al camp del FC Cardedeu s'ha saldat amb un merescut empat (2-2), en un partit on la UE Castellar ha sabut capgirar el gol inicial dels locals, per acabar empatant al límit del descans. Dos errors defensius dels castellarencs han marcat la pauta del partit, que es podria haver guanyat davant la superioritat de l'equip de Juan Antonio Roldán a la primera part.

Sense el defensa Jordi Torres lesionat davant de Les Franqueses i amb la caiguda de la convocatòria de 'Juanan' Campos per un cop a l'entrenament de dimarts, l'equip castellarenc arribava al municipal de Cardedeu amb la intenció de seguir la ratxa de tres jornades seguides sumant. Havent aconseguit guanyar a dos dels líders de la categoria (Sant Quirze i Les Franqueses) i un empat a Berga, els de Roldán visitaven un camp on l'equip local havia aconseguit tots els punts possibles aquesta temporada.

Tot i això, els blanc-i-vermells -que vestien de negre per coincidència de colors- saltaven al camp amb l'ímpetu necessari per sumar els tres punts. Aquesta empenta però, no es traduïa de manera positiva i eren els locals els primers en colpejar: una errada entre el defensa central Carlos Raya i el porter Òscar Sánchez, que no s'entenien a l'hora de fer-se amb l'esfèric, era aprofitat per un sagaç Oriol Anglada, que aixecava la pilota per sobre del porter per anotar el primer gol al minut sis.

Després del gol, els castellarencs arribaven amb facilitat a la porteria dels locals i Víctor Moya provava una vaselina enfront Albert Matamala, però un defensa treia la pilota de la mateixa línia de gol. Poc després, Raya esmenava l'errada en el gol assistint amb un passi llarg a Jairo Díaz, que en veure Matamala avançat, aixecava la pilota per enfonsar-la a la xarxa dels blanc-i-vermells.

El partit seguia obert i els visitants portaven el pes del joc. Només un minut després, una contra ràpida servia per capgirar el marcador, amb un pletòric Carlos Silva que tornava a marcar, després de fer-ho a l'última jornada enfront Les Franqueses.
El joc dels dos equips era fluid i de toc, un argument poc vist en aquesta categoria, deixant jugar i sense un excessiu nombre de faltes. El Cardedeu però es precipitava en excés veient-se per sota al marcador i la defensa castellarenca no patia gaire els embats de l'equip de Jordi López. El Castellar posava la pausa al partit, traient la pilota des de la defensa i culminant a la porteria contraria amb facilitat.

Al minut 40, Jairo era amonestat amb una groga després d'intentar emular a Diego Armando Maradona i la 'ma de deu'. El sabadellenc però, no aconseguia enganyar al col·legiat que tot i les supliques li ensenyava la cartolina.
A les acaballes de la primera part, un altre error defensiu clamorós significava l'empat dels locals i de nou, era Anglada qui aprofitava l'errada. Amb aquest gol, el jugador consolida la segona posició com a màxim golejador de la categoria amb set gols.

La segona part començava amb l'ànsia dels locals per aconseguir la victòria, tot i que sense finalitzar gairebé cap de les jugades i amb poca feina per Òscar sota pals.
Al minut 25, un clar penal comés sobre David López, que havia substituït a la mitja part al lesionat Moya, no era assenyalat a l'àrea del Cardedeu.
El joc es localitzava la major part del temps al camp visitant, però una vegada més, el Castellar demostrava el perquè és l'equip menys golejat de la categoria (7 gols en contra) i aguantava defensivament de manera impecable els 45 minuts.

El tècnic castellarenc ha explicat que "els dos gols que ens han fet han estat errades innocents. Aquest és un camp molt complicat, l'any passat el Cardedeu va ser aspirant a l'ascens i aquesta temporada encara tenen millor equip. Nosaltres els hem pogut frenar i gairebé no han gaudit d'ocasions en atac". Roldán ha afegit que "a la primera part hem estat molt bé, amb un ritme ràpid de joc i hauríem d'haver aconseguit la victòria. No ens han creat cap ocasió de perill en tot el partit. Com a bloc som molt segurs i esperem que les errades defensives individuals no es tornin a repetir. Volíem els tres punts, però només marxem amb un. És un camp molt difícil on pocs equips puntuaran. El més important és seguir sumant".

La UE Castellar cau una posició a la taula, on passa a la vuitena, tot i que les derrotes del Matadepera i Molletense deixen la quarta posició a només tres punts. El proper partit al Pepín Valls serà contra La Torreta, cuer del grup quatre de segona catalana.