ASA4941_1440x961
La UE Castellar va empatar sense gols amb el Can Trias, que serà rival en la nova lligueta. Albert San Andrés
24/03/2021 Esports
La UE Castellar anuncia eleccions per a finals de maig

A més, l'equip arrencarà una lligueta aquest cap de setmana, que substitueix la 2a Catalana

Albert San Andrés

L’activitat en la UE Castellar es reprèn amb gairebé total normalitat, després de la tornada del primer equip amb un amistós enfront de la UD Can Trias al Joan Cortiella. Els blanc-i-vermells també van anunciar aquest dimarts, la convocatòria d’eleccions per a presidir el club el pròxim mandat.


Els de Juan Antonio Roldán van jugar un nou partit de preparació, abans d’arrencar la lligueta de vuit equips que ha de substituir la temporada regular. La lliga arrencarà aquest cap de setmana amb format de dues voltes (14 jornades) amb equips de la mateixa zona d’influència com Caldes, Sant Quirze, Sabadellenca, Sabadell B o el Can Trias, amb qui es van enfrontar diumenge al Cortiella amb resultat d’empat a zero.


El partit va significar el retorn del públic al Cortiella, on el tècnic va aprofitar per a donar minuts a tots els jugadors, inactius en competició des del passat mes d’octubre quan es va aturar la lliga i que només han jugat algun partit d’entrenament.


L’altra notícia d’abast és l’arrencada oficial per a optar a la presidència del club blanc-i-vermell, amb la convocatòria d’eleccions per a final de temporada. La UE Castellar va anunciar dimarts aquesta convocatòria que permet fins al dia 7 de maig de 2021 als socis de l’Entitat, presentar les candidatures de cara a la futura presidència. A partir del citat dia, hi haurà un període 15 dies fins a la data de les eleccions a la presidència, que es duran a terme el divendres dia 21 de Maig a les 20.00 h al camp municipal Joan Cortiella.
Segons ha explicat l’entitat castellarenca, les candidatures es podran presentar presencialment a les instal·lacions esportives o bé al correu electrònic al club. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris