Les cinc atletes del Clau de Sol presents en les classificatòries per a l'Estatal. || Cedida
29/04/2021 Esports
Tres atletes de la vila a la final dels Campionats d'Espanya de gimnàstica rítmica

El club local CR Clau de Sol va portar cinc esportistes a les proves classificatòries i per tercer any consecutiu tindrà representants a la final dels campionats estatals

Torredembarra i Blanes van ser la seu dels classificatoris per al campionat nacional de gimnàstica rítmica, on el club local el CR Clau de Sol ha aconseguit classificar tres de les cinc atletes per a la fase final.


Per tercer any consecutiu, el club castellarenc tindrà representació en els campionats d’Espanya que es disputaran del 31 de maig al 6 de juny en un lloc encara per designar. De les cinc gimnastes que van participar, dues ho van fer en edat cadet i tres en juvenil.


Dissabte a Torredembarra, en cadet nivell 7, Núria Pérez va acabar en novena posició amb 7.300 punts, aconseguint plaça per l’estatal, mentre que Carla Castillo (6.800) en 12a posició es va quedar fora per ben poc, ja que només les 10 primeres aconseguien un lloc per la fase final.


Pel que fa a la competició de diumenge a Blanes de categoria juvenil, Nerea Martínez va quedar quarta amb 10.300 punts, 200 menys que la tercera classificada. Lidia Espín va ser 10a amb 9.100. Alexandra Marta va ser 18a amb 7.800, quedant-se fora de la fase final per ben poc, ja que només entraven les 15 primeres.


“Des del club fem una valoració molt positiva, ja que ha estat un any difícil i sense gaire temps per a poder aconseguir una bona preparació de les gimnastes”, han explicat des de la coordinació del Club Rítmica Clau de Sol. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris