capturada_617x412
Nakor Bueno, regidor d'Esports, el segon ajupit per l'esquerra, amb altres regidors de municipis que han acollit Jocs de la Federació ACELL. || TEB
16/11/2023 Esports
Trenta-cinc anys dels Jocs esportius de la Federació ACELL

L’acte va comptar amb la presència de Nakor Bueno, regidor d’Esports de Castellar, municipi on s’han celebrat Campionats de Catalunya

Redacció

El Club Esportiu TEB va participar dimarts en l'acte de celebració del 35è Aniversari dels Jocs organitzat per la Federació catalana d’esports per a persones amb discapacitat intel·lectual (Federació ACELL). La trobada va comptar amb la presència de la consellera de la Presidència Laura Vilagrà i el conseller de Drets Socials Carles Campuzano així com nombrosos ajuntaments on s'han celebrat Jocs o campionats.

 

Els esportistes Josep Lluís Parada i Joan Martínez de Foix van rebre un reconeixement com a pioners dels Jocs, ja que van participar en els primers Jocs que es van celebrar a Lleida al 1988.

 

Hi va assistir també Nakor Bueno, regidor d'Esports de Castellar, municipi on s'han celebrat Campionats de Catalunya.

 

L'acte va tenir també un record per a Francesc Martínez de Foix, un dels fundadors de la  Federació ACELL i qui va ser director general del TEB durant més de 40 anys.

Comparteix
M'agrada
Comentaris