Dues de les participants a la 28a edició de la Milla Urbana de Castellar, en un punt del traçat._617x412
Imatge d'arxiu de dues participants de la 28a edició de la Milla Urbana de Castellar, en un punt del traçat.
29/04/2022 Esports
Torna la Milla Urbana a Castellar

Dos anys després, el CAC organitza la prova tradicional de l’1 de maig

Després de dos anys d’aturada obligatòria, la Milla Urbana del primer de maig tornarà a omplir la plaça d’El Mirador i tractarà de superar els inscrits de l’última edició del 2019, en què van sortir 146 corredors.


La cursa dels 1.609 metres castellarenca és una de les més longeves de Catalunya i tornarà a ser protagonista l’1 de maig a la tarda.  Enguany arriba a la 31a edició i amplia el seu ventall de categories amb la disputa de la 1a Milla Urbana inclusiva i adaptada per a tothom. Aquesta cursa tindrà diferents categories, en què trobarem cursa amb cadira de rodes o caminador amb opció de 5 o 10 metres, o cursa de 600 metres, adreçada a persones amb diversitat funcional a tots els nivells. Els atletes podran participar amb acompanyants i els entrenadors del CA Castellar també donaran suport a la cursa corrent amb els participants.


Segons s’ha explicat des del club d’atletisme, “la Milla Urbana s’organitza amb el suport de l’Ajuntament de Castellar, amb l’objectiu de promoure l’atletisme a través dels centres educatius de la vila, i per això sempre hem demanat la implicació i el suport de la gent per animar-se i animar a participar”. Per realitzar inscripcions o resoldre dubtes es pot contactar amb l’adreça electrònica escola@clubatleticcastellar.cat. Pel que fa als resultats, els sub-12 van provar-se a Cornellà amb Mario Rodríguez segon en els 60 metres, com a millor resultat. Els sub-14 i sub-16 van competir a Sabadell, on Ivet Ortuño va guanyar els 1.000 m, mentre que al Serrahima, Ainhoa Roldán (11:54,73) va guanyar els 3.000 m i Eric Haba (1:01,15) els 400 m tanques, amb Oleguer Martínez aconseguint una marca de 3,80 m en salt de perxa.

Comparteix
M'agrada
Comentaris