Novena victòria consecutiva de la UE Castellar. Albert San Andrés
23/01/2023 Esports
Sense treva als rivals (0-2)

La UE Castellar suma nou victòries consecutives i ja és a sis punts del segon

Albert San Andrés

La voracitat de la UE Castellar no s’atura i continua sense tenir pietat dels seus rivals, sumant els partits per victòries i eixamplant la distància amb la resta d’equips. A Sant Quirze, l’equip va ser superior al terreny de joc, aconseguint un solvent 0-2 enfront d’un rival que vol aconseguir la classificació per al play-off d’ascens.

Els rivals tenen por de la UE Castellar. Un equip que s’ha convertit en el flagell del subgrup 4A de Segona Catalana. Si en les últimes dues temporades l’equip era un dels rivals a batre, en aquesta, la contundència i seguretat que ha mostrat el conjunt de Juan Antonio Roldán i Santy Fernández, l’han convertit en un equip temut fins i tot pels rivals directes. Nou victòries seguides ho corroboren i els dos últims partits ho certifiquen: els conjunts rivals no xuten a porteria contrària, davant d’una contundent defensa.

A Sant Quirze, en el derbi vallesà, l’equip va arribar amb l’obligació de continuar sumant, en una jornada on el Joanenc va descansar i on una victòria ampliava la distància a sis punts. Amb un rival que en el partit d’anada va saber llegir bé el joc del Castellar, els blanc-i-vermells van temptejar en els primers minuts les intencions dels roig-i-verds.

Tot i tenir cinc ocasions entre els tres pals, no va ser fins al minut 40 que el capità Víctor León va controlar una pilota dins de l’àrea per a fer el 0-1 i acabar de desgavellar als de Juan Aurelio Garcia.

En l’arrencada, els visitants es van fer els amos del partit davant d’un contendent que no va xutar entre els tres pals en els 45 minuts. David López va ampliar la diferència amb un gol de traca i mocador al 60: va escapar-se per l’esquerra, asseient quatre defenses en la diagonal i col·locant la pilota a l’escaire dret.

Amb el 0-2 lligat, els tècnics castellarencs van donar descans a Marc Ruano, Jan Marc, Carlos Saavedra, Joel Castilla i al protagonista López.

“Tots els partits són complicats en aquesta categoria, però aquest ho teníem marcat. La dinàmica continua i una victòria per 0-2 fora de casa sempre és molt positiva. El més important és continuar amb la porteria a zero, que dona molta confiança i remarca la bona feina de l’equip en aquest aspecte” va afirmar el tècnic Santy Fernández, destacant els dos partits seguits sense rebre gols i els només 12 encaixats en 14 partits, situant l’equip com el menys golejat del grup.

L’única nota negativa és la sanció de tres jugadors, Óscar Árias, López i León per acumulació de grogues, però que, d’altra banda, entraran nets al cicle de partits decisius enfront Berga, Gironella i Joanenc. “Perdem tres jugadors, però entraran tres més en la dinàmica, que sempre és una bona notícia pels que no tenen tants minuts” conclou el tècnic.

L’equip és encara més líder del subgrup 4A de Segona Catalana, amb sis punts d’avantatge enfront del Joanenc, 10 amb el Berga i a 12 del Puig-reig. La pròxima jornada, el Voltregà, últim equip capaç de restar punts al Castellar, serà el rival.