15   hoquei_617x412
L’HC Castellar va tornar a caure en la segona jornada de lliga. Aquesta vegada enfront del Cadí.
25/09/2019 Esports
Segona derrota de l’HC Castellar (4-2)

Els de Ramon Bassols segueixen sense sumar en lliga, tot i plantar cara a un rival complicat

Inici complicat de temporada per a un HC Castellar que segueix sense aconseguir sumar en la segona jornada de lliga. L’equip grana va caure el passat cap de setmana per 4-2 a la Seu d’Urgell enfront del CH Cadí.

Els inicis de temporada sempre són complicats quan s’estrena categoria i més si és per haver-la perdut. L’equip grana segueix a la recerca de la seva identitat en un procés que serà difícil i llarg, on el conjunt haurà d’adaptar-se a una nova categoria on feia cinc anys que no participava.

Amb només amb cinc jugadors del primer equip i sense el lesionat Jordi Vegas i la nova incorporació Roger Estrach, el tècnic Ramon Bassols es veia obligat a convocar a dos jugadors del junior: Joel Margall i Guillem Cuadrat per a completar la llista dels jugadors que van viatjar a la Seu d’Urgell.

La pista de parquet de la Seu va acollir un partit disputat entre dos rivals que arribaven en situació diferent, amb un debut amb victòria  pels locals (2-4 al Manresa) i una derrota pels visitants (5-7 enfront del Sant Cugat).

Sobre la pista però, l’equip grana va lluitar en igualtat de condicions durant la primera part, remuntant un marcador advers i empatant a dos. Amb la igualada, el Castellar es descuidava en defensa, encaixant un d’aquells gols absurds que era definitiu per les aspiracions dels castellarencs. De poder passar a capgirar el marcador, el 3-2 va definir la línia a seguir pels locals que en la recta final aconseguien el quart gol. Jorge Rey amb un hattrick i Jan Roca eren els golejadors de l’equip groc, mentre que Guillem Plans i Xavi Vernet van anotar pels granes

L’equip va tornar a acusar la falta de definició, amb molts xuts a porteria durant el partit. Com ja s’ha vist a les últimes temporades la falta d’encert en els metres finals, els acaba condemnant.

“És difícil analitzar encara l’equip. Ens falta ritme de partit i estem buscant amistosos per a trobar la solució” explica el tècnic afegint que “estem en un moment on treballem igual que l’any passat i no guanyem. Perdem als últims 10 minuts i acabem fosos. Esperem que quan s’incorporin els dos jugadors puguem millorar” conclou Bassols.

L’equip seguirà treballant de cara al pròxim partit de lliga enfront de l’Alpicat, líder del grup D de Segona Catalana amb ple de victòries.