Raúl Jodra a les oficines del club durant la presentació oficial._617x412
Raúl Jodra a les oficines del club durant la presentació oficial. - Cedida
02/06/2017 Esports
Raúl Jodra, nou tècnic del CB Castellar
El club presenta al tècnic de la temporada 2017-2018
Albert San Andrés
Després de certificar el descens a Primera Catalana, el CB Castellar ja planifica la pròxima temporada i ahir dijous, el club va presentar al que serà el nou tècnic del primer equip. Raül Jodra serà l'entrenador per la temporada 2017-2018 i substituirà Carles Company, que durant dues temporades ha estat l'encarregat del sènior A del CB Castellar.

Poc després que l'actual tècnic castellarenc, Carles Company, anunciés la seva marxa de la banqueta, Jodra era presentat per la junta directiva a les oficines del club, encara amb la incertesa de saber oficialment on jugarà l'equip la pròxima temporada.

Jodra, format com entrenador al bàsquet formatiu de L'Hospitalet, ha passat per les banquetes del Tecla Sala, AESE i CB L'Hospitalet en categories de base, mentre que ho va fer com entrenador principal a l'Almeda de Cornellà a Primera Catalana i com a ajudant al CB L'Hospitalet i CB Castelldefels a EBA.

En l'última temporada, Jodra ha ocupat la banqueta del CB Santfeliuenc com assistent de Boris Balibrea.

Encara amb la possibilitat de comprar una plaça a Copa Catalunya, el club no s'ha posicionat encara sobre aquesta possibilitat. Una notícia que se sabrà en els pròxims dies.

D'altra banda, aquest dissabte al matí, se celebrarà la vint-i-cinquena edició de la Festa de les Escoles del bàsquet - Memorial Joan Rocavert des de les 9 del matí a les dues de la tarda.

Tanmateix, el club seguirà fins al pròxim 23 de juny amb la jornada de portes obertes, on tothom que vulgui podrà provar l'esport entrenant amb els equips de base del CB Castellar.
Comparteix
M'agrada
Comentaris