DSC07146_617x412
Foto de grup dels guanyadors de la 58a Marxa Infantil de Regularitat. || F. VILACLARA
11/11/2019 Esports
Pol Piñol i Fabio Fernández guanyen la 58a Marxa Infantil de Regularitat

Diumenge es van entregar els premis a un total de 28 parelles infantils i 4 de mitxes

Marina Antúnez

Diumenge 10 al matí es va fer l'entrega de premis de la 58a Marxa Infantil de Regularitat que organitza el Centre Excursionista de Castellar. L'acte va tenir lloc a l'Auditori Municipal Miquel Pont i va comptar amb més d'un centenar d'assistents, entre els quals hi havia pràcticament tots els guanyadors.

 

Els més ben puntats a la classificació d'enguany van ser, en categoria infantil, la parella formada per Pol Piñol Alfonso i Fabio Fernández Moya, empatats a punts amb Pau Estapé Grau i Llorenç Alsina Mañosa, tot i que aquesta segona parella no va aconseguir el primer lloc perquè la suma de les edats era major que la de la primera. En tercer lloc van posicionar-se Martí Tornay Ollé i Èric Rubio Cagalgante. Les tres parelles guanyadores, i fins a la cinquena, van rebre copa. De la sisena posició a la 10, les parelles guanyadores van rebre medalla gran, i de l'11 a la 28, medalla petita.

 

Pel què fa a les parelles mixtes, van quedar en primer lloc Javier Ibáñez Gómz i Mateo Ibáñez Seguí, seguits de Bruna González Berengueras i Mª Carme Berengueras Sánchez. En tercer lloc van pujar amb premi Bernat Medina Aldaz i Marc Medina Gomis.

 

L'acte es va iniciar amb les paraules de l'entitat Centre Excursionista de Castellar a l'escenari, Rafael Serra, que va agrair l'alta participació d'aquest 2019, - amb un total de 460 participants, 230 parelles -. També va fer el símil de la marxa amb la faula de la llebre i la tortuga, que va narrar en veu alta als assistents. També va voler donar les gràcies a empreses i entitats la seva implicació a la Marxa, i a tots els voluntaris que la fan possible. A continuació, es va projectar un vídeo resum de les fotografies més significatives i emotives de la 58a edició de la Marxa, un audiovisual elaborat per Josep Graells. Aquesta projecció va entusiasmar els assistents, molts d'ells, recollits en alguna de les imatges.

 

El president del CEC i l'alcalde de Castellar, durant l'entrega de premis de la 58a Marxa Infantil de Regularitat. || F. VILACLARA

El president del CEC i l'alcalde de Castellar, durant l'entrega de premis de la 58a Marxa Infantil de Regularitat. || F. VILACLARA

 

Seguidament, l'alcalde Ignasi Giménez va pujar a l'escenari, al costat dels organitzadors de la Marxa i socis del CEC, per fer l'entrega de premis. Parella per parella, van pujar a recollir el seu corresponent guardó. Finalitzada l'entrega, es va procedir a la foto del conjunt de guanyadors amb les autoritats i responsables del CEC.

 

Enguany, el recorregut total sumava 9,2 quilòmetres i va transcórrer des de la plaça d'El Mirador, a la sortida, en direcció a Ca n'Oliver, passant per Can Carner, seguint fins a Castellar Vell - punt de parada per esmorzar -, pujant a continuació cap al Castell de Clasquerí - punt de jocs i avituallament -, i tornant per la banda de Can Riera, cap a Can Barba - punt d'avituallament -, i finalment, arribant de nou a la plaça d'El Mirador.

Comparteix
M'agrada
Comentaris