14   Oriol Garcia_617x412
Oriol Garcia, en la presentació com a jugador del SHUM Maçanet. || Cedida
01/02/2021 Esports
Oriol Garcia fitxa pel SHUM Maçanet d’OK Plata

La situació crítica de l’esport amateur fa que des de finals del mes d’octubre no hi hagi competicions en cap dels esports federats catalans, un àmbit en què alguns esportistes han hagut de capgirar la seva situació personal, buscant equips per poder continuar amb la pràctica esportiva. Aquest és el cas d’Oriol Garcia, el castellarenc que va tornar a casa amb la intenció d’ajudar a reflotar la situació del sènior de l’HC Castellar i que ara s’ha vist obligat a tornar a l’alta competició per evitar seguir aturat.


“La situació no era fàcil, perquè visc a Girona per tema d’estudis. Tot i això, estava molt content d’haver tornat al meu club i ni tan sols havia pensat marxar”, ha explicat el jugador a aquest mitjà. No poder canviar d’universitat aquest estiu també li ha complicat molt la feina per a entrenar, ja que només ho podia fer un parell de vegades a la setmana, motiu pel qual el seu entrenador, Ramon Bassols, li va obrir la porta a poder seguir desenvolupant el seu talent en un altre club de categoria superior: “El Ramon va dir-me que triés la millor opció pel meu futur, ja que creu que la Lliga no s’iniciarà aquesta temporada. La situació no és bona, però les ofertes seguien arribant-me i al SHUM no vaig poder dir que no”, remarca.


El SHUM Maçanet és un dels històrics de l’hoquei patins català, amb un total de 18 temporades en la màxima categoria, on va descendir el 2016. Ara mateix, l’equip gironí està immers de ple en recuperar la categoria d’or, en què Garcia serà una peça clau. L’equip blanc-i-vermell és en cinquena posició en el grup nord d’OK Lliga Plata.


El projecte iniciat al club grana a inicis de la temporada 2020-2021 ha quedat a mitges pel contratemps que suposa la marxa del gran dels Garcia i que deixa el seu germà petit Ferran al càrrec, amb la responsabilitat de comandar l’equip castellarenc. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris