16   futbol_1440x961
Dani Quesada, que torna al club, amb el president de la UE Castellar, Miki Vilanova. || Cedida
15/06/2022 Esports
Noves cares i retorns a la UE Castellar

A banda de mantenir la majoria del bloc de la temporada passada ja s'han incorporat Dani Quesada, Albert Quereda, Ángel Ambrosio i Òscar Jaén

Tot i haver acabat la lliga recentment, el primer equip de la UE Castellar ja està treballant de cara a la pròxima temporada. Ja s’ha anunciat la renovació de gairebé tot el bloc d’aquesta temporada, on seguiran Pablo Martín, Marc Ollé i Roger Estrada, Iker Roldán, Carles Peñalver, Carlos Ortiz, Carlos Saavedra, Óscar Árias, Toni Murillo, David López, Joel Castilla, Álex Moreno, Marc Sánchez, Víctor León, Jan Marc Roldán, Marc Ruano i Rafa Moreno.


A ells se’ls ha d’afegir, de moment, sis cares noves: el polivalent Dani Quesada (foto), un de les artífexs de l’ascens a Primera Catalana de fa unes temporades, que retorna al club del seu cor amb un bagatge i una experiència més àmplia per aportar el seu talent a l’equip. Albert Quereda, defensa que arriba després de ser una peça clau al Ripollet, d’on també prové el contrastat davanter Ángel Ambrosio, amb la missió de fer oblidar la baixa de Marc Estrada. Óscar Jaén apuntalarà el lateral esquerre provinent del Sabadell Nord de 1a Catalana, mentre que l’interior Víctor Moreno reforçarà el centre del camp blanc-i-vermell.


El club continua treballant per a tancar diversos fitxatges més per a poder afrontar la pròxima temporada amb garanties i amb l’objectiu de l’ascens en un any clau, abans de la reestructuració de les categories, on presumiblement es crearà un nou grup únic per sobre de 1a Catalana. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris