13   hoquei_617x412
Infants de l'Hoquei Club Castellar
04/11/2021 Esports
Un nou pas cap a l’elit de l’hoquei

La nova directiva de l’HC Castellar vol caminar cap al creixement esportiu ampliant la base i les categories femenines 

L’HC Castellar segueix fent passos cap al futur, fixant els objectius a cuidar la base i amb l’ampliació de les categories femenines com a eina de futur per poder fonamentar un creixement exponencial que el porti a l’elit esportiva de l’hoquei sobre patins català. La nova junta directiva, encapçalada per Roger Benet, ja treballa en la nova imatge i els nous patrocinis esportius.


Després d’unes temporades en què els resultats esportius no van acompanyar, l’HC Castellar va fer un canvi de rumb ara fa un any amb l’entrada d’una nova junta directiva. El descens del primer equip a Segona Catalana i posteriorment la pandèmia van deixar tocats els fonaments i ara els nous mandataris volen recuperar sensacions, millorant l’estructura del club per posar les primeres pedres d’un projecte esportiu i de club molt ambiciós, però sense perdre l’essència de club familiar.


La pandèmia va fer molt de mal a les entitats esportives, però si hi ha alguna que en va sortir ben parada va ser l’hoquei castellarenc. Va ser el club que menys jugadors va perdre –gairebé cap– i la seva economia no es va veure tan afectada com altres, ja que va poder mantenir els fonaments.


“Hi ha tres punts principals en aquest mandat: ascendir el primer equip a Primera Catalana, tenir una bona base i potenciar el femení”,  explica Roger Benet, nou president del club del Dani Pedrosa. En la nova junta, Benet estarà acompanyat per Gemma Homet com a secretària, Walter Chacaltana en serà el tresorer i Cristina Cruz, la vicepresidenta. La junta de vocals estarà completada per Bernat Clofent, Josep Maria Duque i Pere Vilà.


“Jugar, passar-s’ho bé i donar a conèixer aquest esport són els principals trets que volem impulsar des del club”, afegeix, motiu pel qual ja s’han mogut per les escoles de Castellar, on han apropat a tothom l’esport d’equip més minoritari de la vila. Els tastets d’hoquei (dimarts i dijous, 18.00 h) ha estat l’altra iniciativa, en què qui vulgui es pot apropar per provar. I ho han fet amb bons resultats, ja que han pogut conformar una base per créixer que actualment compta amb més d’un centenar de jugadors i jugadores i amb 14 equips federats. Aquesta és la primera pedra del projecte i la principal.

 

En uns dies, totes les categories del club grana lluiran les noves samarretes

En uns dies, totes les categories del club grana lluiran les noves samarretes

 


Un altre dels aspectes importants és l’econòmic. El club vol arribar a tenir sostenibilitat i ha activat una nova estratègia econòmica, en què l’arribada de nous espònsors serà vital. Només per a aquesta temporada, el club ha afegit marques com Candelsa, Cal Fruitós, Little Mamut, Unireco Logística, Instal·lacions Grau o Finques Clavé com a nous valedors, que s’uneixen a la nòmina en què ja hi havia GasN2, Bremen Veterinària, La Botiga del Castell, Fisiosport, Marcel Canudas, Foc de Llenya, Park Dental Vallès i Filmosol. En les entitats més petites, la importància del patrocini és vital i l’HC Castellar els integrarà entre l’equipació i tanques del pavelló, que aquesta temporada s’ompliran com mai.


Un dels principals actius són les samarretes, que aquesta temporada es renovaran per complet en totes les categories, i en què l’empresa sentmenatenca GasN2 seguirà com a principal patrocini. Escollides per majoria en una votació dels socis, els nous dissenys seguiran lluint els mateixos colors –fa uns anys vestien de blanc i negre–, però amb una imatge molt més moderna i amb la novetat que en la segona també es lluirà el grana característic.


Tampoc s’ha volgut deixar de banda el vessant més social de l’entitat, que col·laborarà en diversos projectes, entre els quals destaca la col·laboració amb Suma+ Castellar i el projecte Una Onada de Petits Somriures del Parc Taulí de Sabadell, on es vol convertir la zona pediàtrica en un lloc més confortable per als més petits.


El club espera presentar el projecte l’11 de desembre, quan desfilaran totes les categories del club, però abans el primer equip s’enfronta aquest dissabte (18.30 h) al Dani Pedrosa, al cuer Santa Perpètua. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris