15   Marxa Nórdica_1440x961
El grup de marxa nórdica del CEC en una sortida. || Cedida
11/01/2023 Esports
Un nou curs de marxa nòrdica

El Centre Excursionista impartirà una iniciació a l’esport el 21 de gener

La moda que ha suposat en els últims temps la marxa nòrdica en el món de l’excursionisme està generant un elevat interès per aquesta modalitat, on tots els clubs i entitats relacionats estan adaptant-se per a cobrir la creixent demanda. 


La marxa nòrdica ofereix la possibilitat de millorar la condició física i tonificar la musculatura, al marge de l’edat o el sexe, aspectes que des del Centre Excursionista de Castellar es van tenir en compte d’ençà que el 2018 va començar a oferir aquesta modalitat una vegada per setmana i que ara, dins del seu programa de formació, s’ha transformat en un curs d’iniciació.


Serà el pròxim 21 de gener quan el CEC impartirà aquesta formació per a totes aquelles persones interessades en la disciplina, amb un preu de 25 € i una durada de 9:00 a 14:00 h. El curs estarà dividit en dues fases: dues hores de teoria on s’ensenyarà la tècnica esportiva i la resta de la jornada per aplicar a la pràctica els coneixements apresos. El curs, segons expliquen des del Centre, va dirigit “a tothom que vulgui fer salut i aprendre la tècnica de marxa nòrdica”.  

Comparteix
M'agrada
Comentaris