15   CAC_950x634
Mohamed El Haddad (dreta), en el podi de la Milla Urbana de Canet de Mar. || Cedida
15/06/2022 Esports
Mohamed El Haddad, podi a Canet

Jornada de bons resultats pels atletes del Club Atlètic Castellar

El podi de l’atleta Mohamed El Haddad va ser només un dels molts èxits aconseguits pel Club Atlètic Castellar el passat cap de setmana.

En la VI Milla Urbana de Canet de Mar, la calor extrema no va frenar al fondista del club verd, que va pujar al tercer esglaó del podi en la cursa màster. El Haddad va marcar un temps de 5:24,33 per a pujar al podi, mentre que el seu company Enric Vallmitjana va acabar en setena posició.

A Mollet del Vallès, en el campionat del Vallès, la prova dels 800 m femenins es convertia en l’Olimp pel club castellarenc, Paola Clermont es va proclamar campiona on la campiona del Vallès amb un temps de 2:20,53 -rebaixant novament vuit segons- seguida de la seva companya Berta López (2:25,00) i de Laia Romero (2:27,54).

En llançament del martell, la campiona Carla Serral no va deixar passar l’oportunitat d’aconseguir un nou títol, imposant-se amb un llançament de 44,63 m. En quart lloc, va quedar Júlia Muñoz (36,81 m), que també va obtenir la vuitena plaça en disc (23,8 m).

L’equip del 4x400 mixt també es va unir a la festa i va guanyar amb l’equip integrat per Berta López, Paola Clermont, Saúl Corral i Eric Haba, amb un temps de 3:51,32. Montse Rodríguez es va imposar als 3000 m obstacles, obtenint un nou rècord màster del club amb 12:12,44.

Lluís Toledo va ser tercer en salt d’alçada (1,92) i Meixi Chacón va marcar un nou rècord del CAC en triple salt, amb 10,67 m. En el 4x100 femení, el quartet format per Eguía, Chacón, Hernández i Zorrilla (54,59) va acabar en quart lloc.
D’altra banda, aquest dissabte 18, es disputarà el Campionat de Catalunya sub10, sub12 i sub14 a les pistes d’atletisme del carrer Garrotxa de Castellar.