16   futbol_1440x961
Miquel Vilanova serà president durant els pròxims sis anys. || UE Castellar.
19/05/2021 Esports
Miquel Vilanova, nou president de la UE Castellar

Pren el relleu al càrrec de Joan Homet, després de 12 temporades

Després de 12 temporades, s’ha fet efectiu el relleu en la presidència de la UE Castellar, on Joan Homet ha donat pas a Miquel Vilanova com a nou cap visible de l’entitat.


Vilanova ha accedit a la presidència de manera automàtica després de no haver-se presentat cap candidatura més i en la seva carta de benvinguda ha promès “poder servir a l’entitat, tal com ho han procurat fer tots els presidents anteriors que m’han precedit”. Vilanova no és nou en el club, on ha ocupat diversos rols i és un gran coneixedor del món de l’esport i de l’actualitat esportiva castellarenca, amb un passat lligat a l’hoquei -va ser entrenador de l’HC Castellar i el Sentmenat entre d’altres- desembarca amb una visió molt oberta del que ha de ser la Unió Esportiva.


“Assumeixo el càrrec amb tota la modèstia i amb tota la meva energia. Ser president m’omple d’orgull i de responsabilitat alhora. Asseguro que procuraré fer-me digne amb totes les meves forces d’aquest privilegi” va afegir el nou mandatari, que també va voler tenir unes paraules de record pel fins ara president Joan Homet: “vull retre un homenatge a la persona que durant dotze anys ha estat al capdavant del club i que ha fet un pas al costat per donar pas a sang nova. L’amic Joan Homet per a mi sempre serà el president amb majúscules i el club sempre serà casa seva”.


Homet, o “Comas” com és més conegut, ha estat el president més longeu de la UE Castellar, amb un mandat de 12 temporades, on el creixement del club ha estat exponencial i el primer equip va assolir l’ascens a Primera Catalana (2016-17) com a principals èxits.


Vilanova desembarca amb una directiva de continuïtat, però que es renova en càrrecs i en diferents aspectes: Antonio Gómez serà vicepresident 1r, Joaquín Gómez vicepresident 2n, l’àrea econòmica anirà a càrrec de Lluís López, l’àrea de comunicació de la mà d’Albert San Andrés, secretaria per a Meritxell Bordó i com a vocals Camilo Guijarro, Óscar Aguilar, José Manuel Andreu i Francesc Bordó.

ACTUALITZACIÓ DADES: 19/05/21 13:22

Comparteix
M'agrada
Comentaris