16   KLeague_1440x961
Ana Hernández ja marca la pauta en la Queens League amb el Rayo de Barcelona. | | Queens league
24/05/2023 Esports
La Kings i la Queens League es nodreixen de castellarencs

Ana Hernández ha fitxat pel Rayo de Barcelona i l'extrem de la UE Castellar David López ha debutat amb Los Troncos FC

Albert San Andrés

La Kings i la Queens League s’han convertit en un fenomen viral a internet. El torneig futbolístic femení de Gerard Piqué i Ibai Llanos comptarà amb la presència habitual de la castellarenca Ana Hernández i el masculí tindrà com a jugador 13 a David López de la UE Castellar.


Ana Hernández, formada en la base del Castellar, ha estat una habitual en l’elit del futbol femení -ha jugat en l’Espanyol i SD Huesca entre d’altres- i ara estava en un període de descans futbolístic on entrenava a equips de base de la vila. La davantera ha fitxat pel Rayo de Barcelona, presidit per l’streamer Spursito i on ha debutat amb nota, ja que l’equip va aconseguir una victòria per 5-7 amb actuació destacada d’Hernández, amb un gol i tres assistències, el que la col·loca com a màxima assistidora de la lliga. El Rayo és líder després d’haver aconseguit els nou punts possibles en els tres primers partits de la temporada.
Pel que fa a David López, l’extrem de la UE Castellar, que va aconseguir ascendir aquest dissabte amb l’equip, va debutar un dia després amb Los Troncos FC de Perxitaa amb el malnom de Castaño i substituint al davanter Djibril Cissé. López va entrar com a jugador número 13. L’equip va perdre per 9-5 davant del Porcinos de Llanos. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris