15   Kenpo_1440x961
Un dels moments de l’exhibició de kenpo karate a l’Espai Tolrà. || cedida
15/11/2023 Esports
El Kenpo karate va reunir més de 140 participants a l’Espai Tolrà
A. San Andrés

Les arts marcials són un esport que sempre es manté a l’alça. Durant les últimes dècades el seu creixement a Castellar ha sigut exponencial, amb la mostra dels diferents clubs apareguts i que ajunten més de dos centenars de practicants. El torneig d’exhibició organitzat pel Kenpo Karate Castellar el passat cap de setmana a l’Espai Tolrà va deixar veure aquesta bona salut, reunint a més d’uns 140 de lluitadors i lluitadores sobre el tatami local.


“La prova va sorgir de la necessitat d’enfrontar-se a un jutge per a valorar els aprenentatges, on els participants han de mantenir la tensió en tot moment i no fallar en els moviments. El creixement personal és vital i un acte així és molt necessari” explica el Sensei Loren Jiménez del Linces Kenpo Castellar, un dels mestres més reputats a escala mundial. Per aquesta ocasió, es va exportar el format americà, on el públic -en aquest cas els familiars- pot estar a nivell de pista i més a prop dels lluitadors arribats de les escoles de Castellar i Sabadell.


Per a poder fer possible aquest esdeveniment, el club va comptar amb una trentena d’auxiliars i 15 jutges, “als quals els volem agrair la seva imprescindible presència per la disputa d’aquesta competició” segons assenyala Jiménez.
Ara, el Sensei castellarenc prepara noves competicions i Castellar tornarà a ser novament la seu de la formació continua dels alumnes, on a finals de febrer se celebrarà una nova cita de kenpo. En pocs dies, Jiménez dirigirà el Madrid Kenpo Arena, un acte on més d’un centenar de kenpoístes nacionals i internacionals aprendran amb vuit professors i on es podrà comptar amb la presència d’un Sensei de desè grau, un dels més alts a nivell mundial.  

Comparteix
M'agrada
Comentaris