16   Roldan_1440x961
Juan Antonio Roldán -de peu- juntament amb el seu ajudant Tomás Ramos a la banqueta del Joan Cortiella. Albert San Andrés
12/07/2020 Esports
Juan Antonio Roldán: “Els jugadors són culpables de l’ascens”

Tot i no poder acabar la temporada, el tècnic ha aconseguit el segon ascens al capdavant de la UE Castellar, que jugarà a 2a Catalana

Albert San Andrés

· Una temporada difícil, però amb l’objectiu aconseguit.
L’objectiu era recuperar la categoria perduda i s’ha aconseguit. Hem estat líders des de l’inici i crec ha estat totalment just i merescut.

· Segurament us hauria agradat guanyar a la gespa per poder-ho celebrar com cal...
És una pena no poder celebrar el que tant treball i esforç ens ha costat. Però en aquesta situació hi ha coses més importants a valorar que la celebració d’un ascens.

· Quina ha estat la clau de l’èxit?
El vestuari, el grup de jugadors, el compromís, la seva disposició, actitud i esforç. Els jugadors han estat els veritables culpables d’aquest ascens. Han estat un equip i han lluitat per un únic objectiu junts.

· Quin balanç es pot extreure de tot plegat?
Ascendir sigui la categoria que sigui és molt complicat i difícil. Cal estar contents amb el que hem fet aquesta temporada i posar una nota alta. Canviar la forma i la tendència de les dues anteriors i fer-ho amb el futbol que s’ha vist. No era gens fàcil.

·  S’ha vist un equip compacte i amb les idees clares, un aspecte diferencial als dos últims anys.
Cada temporada és diferent. Aquest inici de temporada a nivell defensiu ha estat brutal. Rodri ens dóna molt i això es nota. Crec que la manera de jugar no ha canviat en excés, però hem estat bastant més sòlids. I el fet de començar bé, amb dinàmica positiva i creient en el que es fa, ha estat important.

·  I us vau convertir en l’equip a batre. Això ha generat problemes al camp, com la duresa d’alguns equips durant la temporada.
És normal que fóssim el rival a batre. El grup sis de Tercera Catalana és realment difícil i amb poca diferència amb grups de Segona. Té molta qualitat i amb la dificultat de guanyar cada partit. Cada equip fa servir els seus mitjans, però al final, tot es redueix en jugar a futbol.

· Si s’ha de buscar un defecte a la temporada, no tancar els partits ha estat el que més maldecaps ha portat.
És el que ens ha costat més: encertar en les ocasions de gol que generàvem, però també és molt important haver-les generat.

· Heu estat l’equip menys golejat de la lliga i el 5è màxim golejador. És el gol l’assignatura pendent?
Al final tot és un conjunt. Si som capaços de dominar les dues àrees, aconseguim ser és un equip important i més equilibrat. Tenim suficients jugadors importants a la davantera per a no haver-nos de preocupar pel gol.

· Moltes cares noves per la pròxima temporada i algun retorn, per confeccionar un equip competitiu.
Hem intentat millorar la plantilla sabent que és difícil, però estem contents amb el que hem fet. Han tornat jugadors de casa que seran importants i altres que ja coneixen el club. La plantilla és il·lusionant, jove, amb qualitat en totes les posicions i creiem que molt competitiva. Qualsevol pot jugar de titular i això millora la competitivitat. Esperem que es tradueixi en bons resultats.

· A Tercera éreu dels equips més potents, però veient la nova plantilla, ho seguireu sent a Segona.
Al final són els resultats els que t’indiquen el nivell. Nosaltres hem intentat fer la millor plantilla possible i estem molt contents. La Segona és difícil i amb equips amb bons pressupostos i bons planters. Serà un any complicat.

· Quins objectius s’han d’esperar d’aquest equip?
El primer és arribar bé a nivell físic i de joc al primer partit i guanyar-lo. Després el segon i els que vinguin. Hem de saber d’on venim i com ho hem passat en anys anteriors. S’ha de tocar de peus a terra i entendre que sense humilitat, treball i compromís no farem res. Molt de tot. Els objectius són diaris. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris