gina torres_950x634
Gina Torres en el campionat estatal de marxa sub16 disputat a Avilés || UA Terrassa
27/07/2022 Esports
Gina Torres, campiona sense premi a l’Estatal

La castellarenca va ser quarta al campionat de marxa sub16 celebrat a Avilès en patir una penalització de 30 segons tot i arribar primera a la meta

L’atleta castellarenca Gina Torres, de la UA Terrassa, va competir en el campionat estatal de marxa sub16, aconseguint un quart lloc, després de ser penalitzada.

La pista Yago Lamela d’Avilés (Principat d’Astúries) va acollir el Campionat d’Espanya de pista sub16, on la fondista va arribar després de  proclamar-se campiona del triplet català en els campionats de ruta, pista coberta i aire lliure.

La fondista va acabar la cursa en primera posició, però va rebre tres avisos durant la cursa, el que li va fer penalitzar 30 segons, caient fora del podi. Amb un temps final de 15:01,44, Paula Carrasco (Atletismo Axati) va ser la guanyadora amb 14:31,94, seguida de Sara Sospedra (València CA) amb 14:44,14 i Paula Álvarez (Ciudad de Lugones) amb 14:49,51.