15   CAC_617x412
Gina Torres al podi dels 2000 metres marxa de pista coberta a Sabadell. || Cedida
11/03/2020 Esports
Gina Torras, campiona de Catalunya

La jove atleta del CAC guanya en els 2.000 metres marxa del campionat Sub14 en pista coberta

L’atleta local Gina Torres (CA Castellar) va imposar-se en els 2000 metres marxa del campionat sub14 de Catalunya en pista coberta, disputat a Sabadell el passat cap de setmana. Amb un crono de 10:33,88, Torres no va tenir rival, guanyant clarament pel davant de Lucia Morales (10:44,31) del CA Viladecans i de Núria Férriz (10:59,96) de l’AA Catalunya.

D’altra banda, la seva companya Laia Ribera va aconseguir la sisena posició en llançament de pes, amb un millor tir de 9,34 metres, aconseguit en el segon intent de la sèrie, lluny però de seu rècord personal que l’hagués acostat al podi. La prova va ser guanyada per la lleidatana Èrika Sellart amb una distància de 12,3 metres.