12   Volei01_1440x961
Les noies del sènior A femení van aconseguir l’ascens a Tercera Catalana. || Cedida
25/09/2020 Esports
FS Castellar de vòlei: dos ascensos per seguir somiant

Aquesta temporada el sènior A femení jugarà a Tercera Catalana  i l’infantil ho farà a Primera

Albert San Andrés

L’FS Castellar de vòlei segueix la marxa triomfant en la secció i, aquesta temporada, dos dels seus equips ho faran en categories més altes. La coordinadora de la secció, Nieves Torrico, repassa com han estat aquests últims mesos per al club taronja.

 

· Com valores els resultats de la temporada passada?
Són molt positius per a la secció. Tot i les condicions en què va acabar la temporada, en l’àmbit esportiu es va aconseguir l’ascens de dos equips de la secció. A més, l’aturada de sis mesos, lluny de decréixer l’interès dels jugadors, no ha fet més que augmentar-los com s’ha vist en l’arrencada d’aquesta temporada, i un any més tornem a créixer. Això no s’aconsegueix sense una bona feina per part de tota la secció i la temporada passada no va ser una excepció. Tant entrenadors com jugadors van saber respondre i adaptar-se al confinament, fet que demostra la fortalesa del vòlei a Castellar.

 

· Una temporada estranya, però s’han assolit els objectius. 
Al setembre ningú podia arribar a imaginar com acabaria tot, ni estàvem preparats. Tot i això, cada equip tenia i té els seus objectius, siguin formatius o competitius. Això es treballa dia a dia des del primer entrenament. Així es veu la progressió continua de tots, independentment del marcador i per això, tot i tenir una temporada tres mesos més curta, els resultats es van assolir.

 

· L’ascens de l’infantil és un senyal del bon estat del planter?
Sens dubte. A les categories de base no impera la força o el desenvolupament físic a l’hora de decidir partits, però sí la tècnica i el control de les jugadores. En aquest sentit, un ascens a una categoria inferior demostra a quin ritme estan millorant els nostres jugadors des de la base, un senyal molt positiu per al club.

 

· Com qualifiques la salut del vòlei castellarenc?
El vòlei castellarenc continua millorant la seva salut temporada a temporada. Aquest any tornem a créixer en equips i nombre de jugadors, continuem formant entrenadors amb gent de la casa i donant cabuda a jugadors i jugadores de totes les edats i nivells. Ens trobem amb jugadors que havien deixat el vòlei i recuperen la il·lusió als nostres equips, veiem créixer jugadors i madurar com a entrenadors, i els nostres equips es marquen objectius cada cop més alts. Esperem continuar en aquesta dinàmica positiva moltes més temporades.

 

· Com es presenta la nova temporada 2020-21?
La nova temporada es presenta com tot un repte, però plena d’il·lusió. Encara ens estem adaptant a totes les noves directrius, contactant amb tots els clubs per conèixer les seves, sense tenir seguretat de si podrem fer la temporada sencera. Però nosaltres continuarem treballant dur per arribar a la màxima normalitat a la pista, donant als jugadors de base el seu espai per desenvolupar al màxim les seves capacitats, i als jugadors més grans el temps per desconnectar de l’estrès diari i la motivació per competir com si fossin nens.

 

L’infantil jugarà a Primera Catalana de la categoria. || cedides

L’infantil jugarà a Primera Catalana de la categoria. || Cedida

 

· Quins són els objectius de cara a aquesta temporada?
Aquesta temporada el primer objectiu és tornar a la normalitat tant com es pugui tot complint les normatives marcades pels diferents òrgans de Govern. A partir d’aquí, continuem assentant la base tant en nombre de jugadors com en edat d’inici, de manera que arribin abans al seu màxim nivell. De cara als equips superiors, el sènior masculí vol lluitar per l’ascens, i el sènior femení mantenir la plaça, conèixer la Lliga, i qui sap, potser continuar el camí cap amunt.

 

· Quins canvis hi ha hagut en els sèniors femenins?  
El primer equip femení ha reunit les jugadores que van aconseguir l’ascens l’any passat amb les juvenils que arriben per reforçar l’equip. En canvi el segon equip femení s’ha format de zero amb un conjunt de jugadores que han vingut mostrant tot el seu interès pel vòlei i pel club.

 

· I en els masculins?
En el cas dels sèniors masculins, els jugadors han quedat distribuïts en dos equips segons l’objectiu competitiu. Les noves incorporacions han arribat al segon equip, tot deixant espai als dos conjunts perquè els juvenils puguin començar a pujar i formar-se a la màxima categoria. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris