ASA4501_1440x961
Els jugadors del FS Castellar de vòlei celebren un dels punts enfront del CV Barberà B en una imatge d'arxiu Albert San Andrés
22/04/2022 Esports
L’FS Castellar, a punt de caramel

El club entra en la recta final de la  temporada amb tres ascensos en l’aire per als equips sèniors de futsal i vòlei aquest cap de setmana

El final del mes d’abril i el maig serà un període molt atapeït per a l’FS Castellar, amb els tres equips sèniors lluitant per l’ascens de categoria. Qui millor ho té és el futbol sala, però el masculí de vòlei pot clavar un cop a la taula aquest cap de setmana a Roquetes i col·locar-se líder.


En futsal, l’equip de Darío Martínez ja compta les jornades que li resten per proclamar-se campió de grup i ascendir. Si una desfeta de dimensions èpiques no ho impedeix, l’equip serà campió i tornarà a categoria nacional, una situació que pot donar-se en les pròximes tres jornades, en què s’enfrontaran amb els cuers Pineda i Ripollet B i amb el segon classificat, el Ràpid Santa Coloma, i es podria certificar l’objectiu de la temporada. Tot i això, l’equip encara es pot permetre un parell d’errades, però veient la trajectòria dels de Martínez, la via ràpida sembla la més factible en aquests moments.


En el cas del masculí de vòlei, els de Rafa Corts visiten diumenge a la tarda (17.45 h) la pista del primer classificat, el CV Roquetes, contra un rival que és a només un punt de diferència i en què una victòria significaria el lideratge i un gran pas en la lluita per l’ascens. Qualsevol altre resultat no alteraria la trajectòria de l’equip, ja que la renda de set punts amb les Panteres Grogues no trauria l’equip de l’ascens directe. A més, la jornada següent hi haurà un nou enfrontament directe amb les Panteres, motiu pel qual dues victòries consecutives donarien gairebé l’ascens amb total seguretat a l’equip. El club s’està plantejant posar bus per a l’afició.


En el cas del femení, les de Paula Osorio buscaran la victòria contra les Panteres Grogues, equip que precedeixen a la taula a sis punts, i estan obligades a sumar per no perdre la quarta plaça de promoció d’ascens.
D’altra banda, aquesta setmana s’ha sabut que el president del club, Jorge Barbero, formarà part d’una candidatura d’oposició en les pròximes eleccions a la Federació Catalana de Futbol, on ocuparà el càrrec de responsable del futbol sala.  || a. s.a.

Comparteix
M'agrada
Comentaris