13   FS Castellar_1440x961
Foto de presentació de tots els esportistes que van assistir a la presentació del FS Castellar. || CEDIDA
23/11/2022 Esports
L’FS Castellar, el club més gran

Amb gairebé 450 esportistes a les seves files, els taronges van celebrar la presentació al Pavelló Puigverd

Albert San Andrés

Gairebé tres anys després de l’última presentació de l’FS Castellar, el club taronja va desfilar pel parquet del Pavelló Puigverd amb les tres seccions que el componen (futsal, vòlei i pàdel) i va ensenyar múscul amb els seus 450 atletes, després d’haver-se convertit en el club esportiu amb més nombre d’esportistes federats de la vila.


Les presentacions dels equips sempre són dies emotius i de record. Totes les categories tenen el seu moment de glòria desfilant per la pista, que en el cas d’aquest club es va haver de traslladar del Joaquim Blume al Puigverd, per primera vegada en la història del club, per tal de donar cabuda als 445 jugadors i jugadores –dels quals van assistir 370– que integren els 19 equips de vòlei, 16 de futsal i dos de pàdel. Unes xifres que han crescut respecte a la temporada anterior, en què s’han creat tres més de vòlei, dos de futsal i un de pàdel.


A la presentació no va faltar l’alcalde Ignasi Giménez, que després de la desfilada va fer un discurs protocol·lari en què va destacar el goig de veure tants joves en la pràctica de l’esport. El patrocinador Dental Company també va fer acte de presència i va destacar la importància de la salut dental, motiu pel qual va obsequiar els assistents amb sobres amb mostres.


La part més emotiva va arribar amb els homenatges a antics jugadors que van deixar el club durant les temporades anteriors, en què noms com els de Germán García, Iván Sequera, Sergi Bracons i Manel López del futbol sala o Rodrigo Castro del vòlei van recollir una placa commemorativa de mans del club.


Els dos últims homenatges van ser pels anys de dedicació al club de l’expresident Francesc Gallardo i pel desaparegut Carles Franch, a què van assistir la seva vídua i els seus tres fills, que van rebre una samarreta amb el número 14, a més de l’anunci de la disputa del I Memorial Carles Franch juntament amb l’entitat Mou-te.


“Tres anys després hem pogut tornar a celebrar la festa de l’FS Castellar. S’ha demostrat que tot i haver superat la barrera de les 400 fitxes, continuem sent com una família. Els homenatges als jugadors que han defensat la samarreta del club, l’afectuós ‘fins ara’ a Francesc Gallardo després de la seva llarga trajectòria com a president, i sobretot l’acollidor homenatge a la família de Carles Franch, en què es va vessar més d’una llàgrima. Tot això demostra el que volem ser com a club, una gran família que es dedica a formar els seus jugadors no sols en la faceta esportiva sinó en uns valors socials”, va explicar a aquest mitjà el president Jorge Barbero. “Aquesta temporada hem fet una aposta esportiva molt il·lusionant, hem aconseguit que Juan Sánchez continuï coordinant la secció de pàdel, que tripliqui en vòlei les hores de coordinació per assentar la base d’una secció que no para de créixer. En el futsal, la volta de Borja Burgos al club ens farà un salt de qualitat en la formació tant de jugadors com dels tècnics”, va afegir un il·lusionat president, que conclou dient que “si continuem treballant conjuntament amb l’Ajuntament per a la millora d’instal·lacions, el sostre de l’FS Castellar estarà molt alt, perquè la qualitat humana que hi ha dins és increïble”.
La festa, però, no es va poder arrodonir amb els resultats, ja que els tres equips sèniors no van poder aconseguir la victòria en la jornada del cap de setmana.


Pel que fa al futbol sala, l’FS Farmàcia Catalunya Castellar va caure poc després per 3-6 contra el Parets, la seva segona derrota consecutiva, cau a llocs de descens directe. Després d’aguantar un 2-3 al descans, amb gols de Quim Juncosa (4’) i Pau Clarà (11’), els de Darío Martínez no van poder amb el rival en els minuts finals, tot i l’empat a tres de Christian Hernández (28’). Els de Parets, rivals la temporada passada a la Divisió d’Honor, van trencar l’empat amb tres gols en quatre minuts.


En vòlei, l’equip masculí de Rafa Corts va perdre al tie-break per 2-3 (14-25/25-19/26-24/19-25/8-15) amb l’Institut Montserrat Gràcia i perd una posició, cau al quart lloc de la taula; mentre que el femení de David Fernández continua sense aixecar cap i va tornar a caure, aquesta vegada contra el CN Terrassa per 0-3 (11-25/24-26/15-25).  

Comparteix
M'agrada
Comentaris