ASA2109_617x412
Els jugadors i jugadores del club fent pinya durant la presentació. Albert San Andrés
25/11/2019 Esports
Festa incompleta

El CB Castellar presenta els equips, però el sènior no pot amb un efectiu AESE (50-62)

Albert San Andrés

Una temporada més, els groc-i-negres han omplert el pavelló Puigverd amb la desfilada dels equips i l’escola de bàsquet del club dirigit per Josep Bordas. Canviant el format d’anys anteriors -l’equip es presentava pel Nadal-, els castellarencs han tret múscul davant d’una grada entregada.

 

Els més de dos centenars de jugadors castellarencs han gaudit de la jornada gran del club, desfilant pel parquet del Puigverd. Els 16 equips federats del club han viscut el seu moment de glòria enfront d’una grada plena de familiars i amics que han ovacionat la sortida de cadascun dels equips, sota la batuta del presentador de l’acte, Marc Parayre. Les jugadores i jugadors de l’escola s’emportaven però, l’ovació més gran de la tarda.

 

Després de posar per la foto de rigor i de fer les individuals de cada equip, els jugadors escenificaven la unió del club amb una pinya gegant al centre de la pista, sota la batuta dels integrants del primer equip.

 

La cirereta del pastís però, no ha pogut arribar en forma de victòria del primer equip enfront l’AESE (50-62). L’equip ha perdut una oportunitat d’or per escalar posicions a la taula. Els del barri de Santa Eulàlia de L’Hospitalet han sabut anul·lar el joc castellarenc per manar gairebé durant els 40 minuts, enfront d’un Castellar que mai ha entrat en el partit.

 

L’AESE ha marcat el ritme del partit des de l’inici, dominant el joc a plaer i sobreposant-se enfront d’un rival que només reaccionava en el tercer quart. Tot i això, els de Quim Pérez-Alarcón no han arribat a creure en la victòria en cap moment.

 

Els triples, punt fort dels groc-i-negres no han funcionat, repetint una estadística semblant a la de la passada setmana a Cornellà. En aquesta però, s’ha aconseguit només un triple de 20 intents, una feblesa que ha marcat el desenvolupament del partit.

 

L’únic indici de reacció era al tercer quart, després de l’entrada a pista de l’últim fitxatge, Oriol Bernadí, que torna al club tres temporades després. La recuperació de Lluís Hagenaers dóna dos recanvis més a Pérez-Alarcón, que podrà comptar per fi amb interiors alts i corpulents.

 

Amb força sota cistella, el Castellar capgirava a 1:35 del final (38-37), manant fins a mitjans de l’últim període, on els de David Muñoz aconseguien un 0-8 de parcial i marxaven definitivament.

 

Albert Cadafalch defensat per dos homes de l'AESE.

Albert Cadafalch defensat per dos homes de l'AESE. || A. San Andrés

 

Els hospitalencs aconseguien neutralitzar Albert Cadafalch (6 punts) i Albert Germà (0), dos dels pesos pesants de l’equip que han passat més minuts a la banqueta dels habituals. El millor castellarenc era Santi Cano amb 11 punts.

 

L’equip és 12è amb 2-7, empatat amb CN Tàrrega i Reus Ploms.

Comparteix
M'agrada
Comentaris