01   portada festa esport_1440x961
Foto de família dels esportistes guardonats a la 8a Festa de l'Esport de Castellar - QUIM PASCUAL
13/07/2023 Esports
La Festa de l'Esport torna a lluir

Interrompuda per la pandèmia, quatre anys després es va celebrar la cerimònia d'entrega de premis als esportistes de Castellar amb nou format i un nou emplaçament 

A.S.A.

Quatre anys s’ha hagut d’esperar per poder tornar a celebrar amb total normalitat la Festa de l’Esport Castellarenc, una gala on es van premiar als esportistes que han aconseguit fites destacades durant la temporada 2022-2023. La Sala Blava de l’Espai Tolrà va ser,  per primera vegada, la seu de l’acte, que va modificar el seu format per a encabir els 339 esportistes participants.


El vespre d’aquest dijous passat, els esportistes castellarencs que van assolir algun èxit durant la temporada passada van desfilar per la tarima de la Sala Blava, el nou emplaçament que ha substituït el Pavelló Puigverd, seu de les anteriors tres edicions de la gala de premis local. La festa es va deixar de celebrar l’any 2020, arran de la pandèmia de Covid-19 i de les restriccions posteriors, que recomanaven evitar les aglomeracions en espais tancats.
Aquest és un reconeixement que pretén ser el més inclusiu possible amb els premis atorgats, i són els mateixos clubs i esportistes individuals els que es proposen per ser premiats després d’una crida feta per l’Ajuntament per diferents canals. Tot i que ser guanyador o finalista en una competició no és l’únic requisit per poder participar en la festa, ja que també es reconeixen els esportistes pels seus valors i aportació al món esportiu.
Amb la zona de l’Espai Tolrà plena de gom a gom, 240 esportistes de 14 clubs i entitats van ser premiats. Així, van sonar noms com els dels primers equips de la UE Castellar o l’HC Castellar, que han aconseguit l’ascens a Primera Catalana, o dels dos equips del Club d’Escacs que han ascendit a Preferent i Segona Provincial.


Entre les actuacions del grup Basket Beat, 77 esportistes més d’entitats com el Club Atlètic Castellar, el Club Patí, la Rítmica Clau de Sol, el CB Castellar, l’FS Castellar amb les seves dues seccions de futsal i vòlei, el Kyokushin i el Linces Kenpo Karate en arts marcials o l’Escola El Sol i la Lluna amb el seu equip de futbol sala aleví, van tornar a recordar el bon moment de l’esport de casa.

 

Homenatge pòstum a l'esportista Carles Franch, en la 8a Festa de l'Esport de Castellar - QUIM PASCUAL

Homenatge pòstum a l'esportista Carles Franch, en la 8a Festa de l'Esport de Castellar - QUIM PASCUAL


També va haver-hi un capítol per als 77 esportistes de la vila que a títol individual han aconseguit destacar, com els pilots Max Sánchez, Eric Rubio, Max Gálvez o Xavi de la Vega, així com gent del món del futbol com els jugadors Anna Hernández i David López, el tècnic Xavi Calm o el defensa del Reial Madrid, Edgar Climent, que va excusar la seva presència per estar convocat amb la selecció espanyola sub-19 a l’europeu de futbol.


Els atletes Gina Torres i Josep Obrador, les padelistes Sandra Oliveras, Ivet Val, Marina Guinart i Biel Torras o les ciclistes Sandra Font, Ivet Alcaraz i Nicole Castillo, juntament amb Oriol Alcaraz, el gimnasta Sergio Kovacs, els jugadors de futbol sala Josep Domènech, Edgar Ballesteros i Roc Franch, el proa David Sánchez o el jugador de beisbol, Edgar Rodríguez, també van gaudir del seu moment de glòria.


En els premis pels valors i les actuacions remarcables, l’equip d’atletisme del TEB  i de futbol, es van emportar gran part del protagonisme de la jornada., juntament amb l’acte d’homenatge al desaparegut Carles Franch. 

 

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris