16   Campus01 RGB_950x634
Participants en el campus del CB Castellar / Cedida
03/08/2021 Esports
Èxit dels campus castellarencs

Hoquei i bàsquet han estat els més destacats d’aquest estiu

Albert San Andrés

Els campus de tecnificació han estat les activitats esportives més demandades d’aquest juliol i tanquen el mes amb un gran èxit i satisfacció entre assistents i organització. Bàsquet, hoquei, atletisme, vòlei, futsal i futbol han estat les tecnificacions més destacades d’aquest estiu, després d’una temporada molt difícil amb diverses aturades, sense competició en alguns casos i amb la necessitat de continuïtat per part dels esportistes, motiu pel qual l’assistència als campus ha estat més alta que en temporades anteriors.


En el cas de l’hoquei patins, un dels esports més minoritaris del poble, la satisfacció ha estat absoluta. Armand Plans, responsable del campus de l’HC Castellar, explica que “el casal ha estat un èxit rotund pel que fa a participació i organització”, en què el club ha tingut una trentena de nens i joves que han participat en les activitats, separades per franges: “les primeres dues hores fèiem tecnificació, treballàvem diàriament un vessant diferent: patí, passada, control, finalització... després d’esmorzar es feia una activitat extra (jocs d’aigua, una gimcana, campionats per equips, etc.)”, activitats per les quals han comptat amb dos entrenadors (Plans i Xavier Ramiro) i diferents juvenils del club com a voluntaris. “Hem fet promoció de l’esport, també del club que necessita poder oferir i posicionar-se a l’altura d’altres grans entitats durant els períodes vacacionals i ajudar a fer créixer el poble amb l’hoquei. S’han fet samarretes, sortejat estics i marxandatge i productes del club”, i explica que la iniciativa ha estat tan bona que “es vol tornar a repetir a inicis de setembre”.

 

Participants en el campus de l’HC Castellar / Cedida

Participants en el campus de l’HC Castellar / Cedida


Pel que fa al casal del bàsquet, una seixantena de nens han passat durant les tres setmanes de duració, en què s’ha treballat la tècnica individual, s’han fet jocs lúdics, guerres d’aigua, partits entre monitors i jugadors, concursos de tir, de 3x3, de talents, etc. “Aquest any hem implementat un nou sistema de medalles que ha agradat molt. Els guanyadors de cada activitat, qui millor entrenava i qui millor comportament tenia, eren premiats cada dia” explica Santi Cano, responsable del club groc-i-negre. Els que més medalles van acumular cada dia acabaven sortint a l’Instagram del club.


El campus de l’FS Castellar ha estat doble, amb voleibol i futbol sala, que qualifiquen “d’èxit”. Amb més de 100 inscripcions entre les dues seccions, han superat el nombre de participants, un “indicador de la bona tasca que s’està fent en les categories de base del club i que els jugadors externs a l’entitat s’animen a participar i ser part d’aquesta gran família”. En el cas del voleibol, “la major part d’inscripcions són de practicants que no pertanyen a la disciplina del club i volen començar al setembre”, expliquen.


L’únic cas negatiu ha estat la cancel·lació de l’última setmana del Campus Xavi Hernández de futbol. Aquesta tecnificació –la de preu més elevat de totes– va tenir problemes per baixa inscripció i des de la UE Castellar, després d’esgotar els dos anys de contracte, ja s’ha anunciat que tornarà a fer el campus tradicional la temporada que ve. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris