kyudushin_950x634
Alumnes del Club Kyokushin Castellar a les instal·lacions de l'Espai Tolrà
20/06/2022 Esports
Exàmens de cinturons del Club Kyokushin Castellar

60 alumnes es van examinar a les instal·lacions de l'Espai Tolrà

Dissabte passat es va celebrar a les instal·lacions de l'Espai Tolrà l'examen de kyus o pujada de cinturons del Club Kyokushin Castellar. Es van examinar més de 60 alumnes del club de totes les edats (de de 4 a 46 anys), entre els quals 6 alumnes que s'examinaven de ‘1r kyu’, és a dir, cinturó negre-marró, el cinturó previ al negre primer dan.

 

Segons explica el club en un comunicat, va ser” un examen de 5 hores de duració, els alumnes es van examinar de kihon (tècniques), kates, condicionament físic i kumite (combat)”. 

 

L’activitat va comptar amb la presencia del Sensei Toni Lucha i Sensei F. Duran com a examinadors, així com els Senpais Oriol Torrecilla, Pau Garriga i Xavi García. Diumenge vinent es farà el lliurament de cinturons de tots aquells alumnes que hagin aprovat l'examen.

 

“Sobretot volem destacar l'esforç i constància dels nostres actuals cinturons marrons, que es van deixar la pell en l'examen a marró negre. En Jairo, Xavi, Manu, Juan, Alex i Nico van ser animats per tota la resta d'alumnes del Club”, expliquen des del Club Kyokushin Castellar.

Comparteix
M'agrada
Comentaris