25/10/2021 Esports
Errors de joventut (5-6)

El FS Castellar calca el partit de fa dues setmanes i torna a caure al Blume

És complicat explicar que un equip juga bé, però que sempre acaba perdent. Aquesta és la dinàmica del FS Castellar, un equip amb un joc vistós, ofensiu i entretingut, però que sempre acaba pagant el mínim error defensiu. Errors de joventut d'un equip que s'està veient castigat, tot i practicar un bon futsal.

Aquesta vegada ha estat el CFS Vilamajor qui ha aconseguit pescar al Joaquim Blume. Igual que va passar fa dues setmanes amb el Montornès (1-6), els de Darío Martínez han pagat cars els errors en defensa, enfront d'un rival que ha estat mort per estones, però que ha sabut treure rendiment de la paciència. Un 5-6 que torna a ser irreal del que s'ha vist en la pista i que fa volar de nou els tres punts de casa.

El guió de la primera part ha estat digne de les millors pel·lícules d'Alfred Hitchcock, amb un suspens i una tensió que han acabat amb un 2-2. Si el Castellar hagués fet un 4-0, no hauria estat estrany, ja que el domini mostrat sobre el parquet així ho reflectia, però les errades defensives eren suficients per a condemnar el joc local. Immediatament després d'obrir el marcador amb un gol de Javi Hervás (7'), els visitants neutralitzaven la distància i el mateix feien amb el segon del mateix jugador (9'), arribant al descans amb 2-2.

L'arrencada en la segona va esvair dubtes i dos gols de Txec Tarruell (25') i Marc Mas (26') haurien d'haver sentenciat el partit. Amb el 4-2 i el domini del joc, Martínez demanava calma als seus, que tot i veure porta, la punteria no era la seva millor arma. El rival passava els pitjors minuts, sense entendre's entre ells i tancat al seu camp. Movent-se com cinc autòmats per la pista, els de Sant Antoni de Vilamajor capejaven el temporal, a l'espera d'una oportunitat que no trigaria en arribar.

Un tres contra un (31') era el moment per a revifar i retallar diferències, per empatar a quatre un minut després. El guió tornava a canviar al Blume i ara la víctima era el Castellar. Marc Fígols arrodonia la seva actuació amb un hattrick al 33' i capgirava el marcador pels seus. Tres minuts i dos errors defensius eren suficient pel conjunt de Marc Caballeria. 4-5 i els taronges forçats a jugar de cinc els últims quatre minuts.

Però les desgràcies no es van acabar. Un error defensiu de Sergi Bracons va suposar una pilota al pal i a tres del final feien el sisè a porta buida. Els de Martínez seguien atacant i Guillem Ramiro feia el cinquè amb 2:41 pel davant, tot i que l'equip no era capaç d'igualar el marcador i el 5-6 era el resultat final.
Una setmana més, el joc ofensiu era destacable i es portava la iniciativa al marcador, però els errors i l'empenta de la joventut condemnaven un equip, que ho està pagant car a casa on encara no ha sumat cap punt.

"A nivell d'ocasions hem estat perfectes. Hem sabut llegir la defensa i atacar-la, generant moltes oportunitats en tots els aspectes. No crec que sigui culpa de la capacitat ofensiva de l'equip, ja que amb cinc gols podríem guanyar molts partits, però no podem concedir tants errors" va explicar el tècnic castellarenc. "Ja vam perdre igual en la jornada dos i quan es perd dues vegades igual no podem parlar d'accident, ja que quan es repeteix dues vegades en quatre partits és una tònica comuna i és un problema que s'ha de resoldre. La mitjana d'edat és molt baixa i això és bo per a moltes facetes, però resta en d'altres" conclou.

L'equip es manté en setena posició amb sis punts en quatre partits i a només tres del liderat. La pròxima setmana s'enfrontarà al Sant Cugat (dissabte 18:30 h).