ASA9308_1440x961
Álex Martínez intenta frenar un rival en el partit enfront el Montornès. Albert San Andrés
11/10/2021 Esports
Amb empenta però sense gol (1-6)

El FS Castellar cau golejat pel Montornès en un partit on no ha merescut el càstig

A vegades els resultats enganyen. És el que li va passar al FS Castellar enfront del Montornès, on va dominar el partit d'inici a final, però no va aconseguir veure porta, topant amb una gran defensa i un gran porter. L'1 a 6 final no reflecteix el que es va veure sobre la pista, on al Castellar va portar el ritme durant els 40 minuts.

El duel de titans al Joaquim Blume va caure del costat visitant des del minut 3 de joc, quan el Montornès va trobar-se amb un regal defensiu per a fer el primer gol del vespre. L'equip de Darío Martínez, tot i dominar des del primer minut va topar amb un rival que va fer de la defensa la millor virtut. Sense sort de cara a porta i amb un espectacular Roberto Sánchez sota pals, cap de les jugades acabava en gol i les imprecisions i els dubtes creixien per moments. Per acabar-ho d'adobar, el segon gol rival en una contra, va acabar de silenciar el pavelló.

A tres minuts del final, el local Pol Pérez obria una escletxa d'esperança retallant diferències, fent justícia del que s'havia vist fins al moment, ja que emportar-se un 0-2 al descans no reflectia el joc dels primers 20 minuts.

El nombrós públic aplegat al Blume esperava la reacció en la segona, però es va trobar amb més del mateix: domini sense gol. Pagant cars els errors d'inici de temporada, l'equip es va trobar amb un quart en contra, per començar a jugar de cinc a vuit del final. Amb domini total, el rival renunciava a ni tan sols xutar i no era fins a l'últim minut que aconseguien dos gols a porta buida, un aspecte que demostra fins a quin punt van renunciar a l'atac en la segona part. La defensa va ser la millor virtut del filial de la Unión, que no va deixar cap forat aprofitable i els més de 40 tirs de camp del Castellar van quedar en res.

"És un rival de la part alta de la taula. El seu punt fort ha estat una defensa intensa, molt potent i un porter espectacular, tot i que a nivell de partit no han fet gran cosa i s'han agafat a això i els ha servit per guanyar" va explicar el tècnic castellarenc, afegint que "han ficat les dues que han tingut en la primera part i hem marxat al descans amb 1-2, cosa que els ha permès mantenir aquesta línia. Si ens haguessin posat pel davant en algun moment el partit hauria canviat de signe, tot i que veient totes les ocasions que hem tingut no sé si hauríem marcat, ja teníem la pólvora mullada".

El FS Castellar cau fins a la novena posició, mentre que el Montornès és l'únic equip que ha sumat els sis punts d'entre els partits jugats aquesta jornada, ja que encara hi ha pendent quatre més, ajornats. Els de Darío Martínez visitaran el Sant Joan Club Atlètic terrassenc el pròxim diumenge a les 12:30 h.