DSC 4787_1440x961
La UE Castellar va intentar lluitar per la victòria fins al final, sense èxit. Albert San Andrés
15/05/2022 Esports
Un empat per a continuar creient (1-1)

La UE Castellar ho intenta contra el Gironella amb la millor entrada de la temporada al Joan Cortiella

El Gironella va trencar la ratxa de quatre victòries consecutives de la UE Castellar, rascant un empat a un Joan Cortiella que va viure la millor entrada de la temporada amb prop d'un miler d'espectadors, que van respondre a la crida del club. Tot i perdre dos punts, l'equip segueix amb opcions d'ascendir després de la derrota de la Pirinaica per 2-0 a Berga.

La tarda de dissabte va ser perfecta per la disputa d'un dels partits més importants de la temporada per la UE Castellar. La climatologia perfecta, la gent engrescada i l'equip preparat per la fita. Al davant, el Gironella, un equip també amb opcions d'ascens i que no havia dit la seva i un Castellar minvat sense Óscar Árias i David López sancionats per acumulació de targetes, dos titulars que en els últims partits havien quallat excel·lents actuacions. A banda de diferents jugadors tocats i poc recanvi en la banqueta.

Tot i això, l'equip va sortir al camp amb la idea de sumar tres punts crucials, però el Gironella va sorprendre primer amb un gol al minut 10 que va deixar fred als presents. El Castellar ho va continuar intentant davant d'un ordenat Gironella, que va posar les coses molt difícils als locals i que tot i no gaudir de gaires ocasions més, va mantenir el perill.
Un penal comès sobre Rodri i anotat per ell mateix en el 27' va significar el gol de l'empat i els de Juan Antonio Roldán i Santy Fernández van continuar generant ocasions, però sense culminar cap abans d'acabar la primera part.

En la segona, els blanc-i-vermells van tenir ocasions per a guanyar, però el Gironella tampoc es va quedar curt: al 52 els van anul·lar un gol per un fora de joc assenyalat pel línia, on van existir diversitat d'opinions. Per sort pels locals, el gol no va pujar al marcador, ja que les ocasions que van arribar posteriorment tampoc es van aprofitar, acabant amb l'empat a un i quedant a expenses del que fes el diumenge la Pirinaica al camp del Berga.

"Aquest era un partit que sabíem seria complicat i els 10 primers minuts hem estat desajustats en la pressió, tot i que després s'ha solucionat bé. El Gironella és un equip molt ben treballat i que venia amb aspiracions a tot i ja sabíem que ens posaria el partit molt difícil. Hem tingut dues o tres ocasions en la primera part, però no ha pogut ser. En la segona hem estat ambiciosos i hem anat en tot moment pel partit" va opinar el tècnic Tomás Ramos, que també va destacar l'actitud dels seus jugadors: "des del cos tècnic estem contents amb l'actitud dels jugadors i sabem que encara estem vius. No hi ha res decidit i la setmana vinent anirem a guanyar al camp de la Pirinaica, ho hem de fer tant sí com no, ja que després tenim un altre partit complicat enfront del Sabadell B".

Ramos no va oblidar el suport que l'afició castellarenca va donar a l'equip, responent a la crida que es va fer des del club. No es veia una entrada igual des del partit de promoció enfront del Bosc de Tosca de fa sis temporades, amb gairebé un miler d'aficionats en la grada. "L'afició ens ha donat un suport espectacular amb l'entrada que s'ha vist, ha estat un partit molt bo, dins i fora del camp, on s'ha vist joc net a dins i fora del camp. Amb la seva ajuda, com a mínim, ho intentarem" va remarcar.

La situació ara mateix és favorable pels interessos castellarencs, ja que la derrota per 2-0 de la Pirinaica al camp del Berga fa que els blanc-i-vermells hagin retallat un punt al segon classificat i la pròxima setmana visiten el camp manresà, en el que serà un dels dos partits decisius per a poder assolir l'ascens de categoria.