16   Volei01_1440x961
El sènior femení de vòlei ha pujat de categoria com el masculí 
20/07/2022 Esports
Els dos sèniors del vòlei, ascendits

Els equips femení i masculí del FS Castellar pugen administrativament 

S’ha obrat el miracle i els tres primers equips del FS Castellar en les diferents disciplines, ascendeixen en una mateixa temporada. Els dos últims en aconseguir-ho han estat els dos sèniors del vòlei -femení i masculí- que després de lluitar en les respectives fases d’ascens, aconsegueixen l’ascens de manera administrativa.


Si aquesta temporada hi ha hagut algun club digne de menció pels èxits assolits, aquest és el FS Castellar, que el pròxim curs tindrà el futsal en divisió nacional -únic equip castellarenc en aquesta posició- i els dos sèniors del vòlei en Primera i Segona Catalana. Uns èxits obtinguts després de diverses temporades d’insistència.


El futbol sala ho va aconseguir de manera acaparadora, ascendint a quatre jornades del final i sent campió a tres d’acabar, una fita mai aconseguida a Divisió d’Honor i que retorna a l’equip a Tercera. En el cas del sènior masculí, l’equip de Rafa Corts va disputar la fase final de Castellar, arribant a semifinals, on va caure per 3-1 amb el que seria el posterior vencedor, el Llars Mundet B i acabant en tercer lloc després de superar a La Torre de Claramunt per 3-0, restant a l’espera de l’opció administrativa que finalment s’ha completat. En el cas del femení l’equip va acabar quart en la fase d’ascens i restava pendent del finalment concretat ascens a Segona.


“La valoració d’aquesta temporada és molt senzilla: el vòlei està creixent i això es veu i es reflecteix en els resultats, gràcies a la bona feina feta per tota la direcció esportiva del club”, afirma el president Jorge Barbero.


I és que aquest any, el vòlei ha estat protagonista, ja que el júnior masculí va classificar-se pels campionats d’Espanya a Galícia, “tota una fita pel nostre club”, segons explica el mandatari. 


“Castellar va acollir les fases on el sènior masculí va ser tercer i al final ha ascendit. A més, la secció ja suma 17 equips entre sèniors i base, el que demostra que no parem de créixer. Ara ens toca el més difícil: continuar millorant perquè totes aquestes alegries no siguin flor d’un dia, sinó que serveixin per a consolidar totes les categories i se segueixi treballant amb la base. La base és el futur de Castellar i Castellar és vòlei!”, conclou exultant el president Barbero.  || a. san andrés

Comparteix
M'agrada
Comentaris