ho1_1440x961
El primer i el segon equip de l'Hoquei Castellar celebrant el reconeixement || J. Clapés
28/06/2024 Esports
Doble celebració per l'Hoquei Castellar

L'acte de reconeixement s'ha dut a terme als Jardins del Palau Tolrà

Jaume Clapés Solé

"Aquests ascensos no haurien estat possibles sense la vostra ajuda i el vostra suport partit a partit, moltes gràcies. S'ha aconseguit una fita històrica, pujar a la màxima categoria catalana d'hoquei patins amb 9 jugadors de 10 de Castellar del Vallès, del nostre poble", ha dit Ferran Garcia, capità del primer equip del HC que ha ascendit a Nacional catalana en l'acte que s'ha dut a terme als Jardins del Palau Tolrà per celebrar la fita. Amb ell, sobre l'escenari, també hi havia el capità del segon equip, Xavi Ramiro. El seu equip també celebra l'ascens, en aquest cas a Segona Catalana.


Després de les paraules de Garcia, l'alcalde de Castellar, Ignasi Giménez, que capitanejava l'acte de reconeixement, ha lliurat una bandera de Castellar per a cada un dels capitans i ha agraït al club i a totes les persones involucrades "la bona feina que feu d'esports, de valors i de donar a conèixer el nostre poble".


Finalment, i abans de reprendre la marxa pels carrers de Castellar i del posterior sopar de celebració, el president del Club, Roger Benet, ha pres la paraula. "Ens han fet gaudir moltíssim, però a la vegada ens han fet patir moltíssim", començava bromista el president i ha conclòs: "Són uns excel·lents jugadors d'hoquei però, a més a més, són molt bona gent. Ens representen perquè tot el que fan a la pista i a fora és el que volem ensenyar als nostres fills. Per tant, felicitar-los per tot el que demostren dins i fora del camp, felicitats!".

Comparteix
M'agrada
Comentaris