ASA9190_1440x961
El CB Castellar no ha pogut sumar una victòria enfront de la UE Mataró. Albert San Andrés
03/10/2021 Esports
Derrota en l'últim segon (73-74)

El CB Castellar perd en la pròrroga enfront de la UE Mataró en el debut al Puigverd

Emocionant partit entre el CB Castellar i la UE Mataró, que es va decidir en l'últim segon de la pròrroga, on els locals van fallar tres tirs consecutius en l'últim segon. 10 triples no han estat suficients per a superar al filial del Maresme, encadenant la segona derrota consecutiva del curs, en el dia del debut en el Puigverd.

El partit de debut de la temporada 2021-22 al Puigverd era una bona oportunitat per a poder sumar la primera victòria de la temporada per l'equip groc-i-negre, però la falta de punteria en l'últim segon ha privat als de Quim P. Alarcón de fer-ho, un reflex del que ha estat el partit. Els locals han volgut portar la iniciativa des del començament, però les errades en atac i la falta de contundència en defensa han marcat un partit, entre dos rivals molt igualats.

En el primer quart ja ha quedat clar la màxima igualtat entre els dos, amb un empat a 16 final i on s'han mesurat les forces i cap dels dos rivals ha estat capaç de marcar diferències. El quart ha estat un cara a cara entre el local Marc Figueras, amb 11 dels 16 punts del seu equip i Jordi Sánchez amb vuit dels 16 dels del Maresme. Com a curiositat, els locals van vestir amb la segona equipació verda per coincidència de color amb el rival, que no va portar el segon equip.

Després d'aquest duel, el Mataró s'ha destacat abans del descans amb 22 punts, que els groc-i-negres no han pogut contrarestar tot i fer 12 dels 18 punts des de 6,75. Amb tot per decidir i 34-38 s'arribava al descans.

Amb 9 punts, Figueras va seguir tirant del carro local, en un quart on l'equip es posava al capdavant en el marcador i va semblar que volia sentenciar, tot i que els d'Oriol Vives només es despenjaven quatre punts (53-49) per encetar l'últim quart.

Les errades atacants dels dos equips es van posar en relleu en l'últim quart amb un parcial de 8-12 i el Castellar va evitar la derrota en l'últim segon del partit amb una bona defensa, arribant al descans amb empat a 61.

Tres triples de Figueras, que va ser el millor del partit amb 26 punts, Viladomat i Montero no eren suficients en el temps afegit, per guanyar el partit, on set dels 13 punts dels mataronins eren des del tir lliure. La falta d'encert durant els 45 minuts es feia patent en l'última jugada on amb un marcador de 73-74, el Castellar fallava tres tirs consecutius en menys de dos segons, que feia volar la primera victòria de la temporada.

Quim P. Alarcón va parlar sobre el partit: "ha estat un partit molt igualat amb avantatges de 4-6 punts per als dos equips, estones ben jugades i estones amb desordre. Encara amb falta de formar el grup, de jugar en equip. Tirs sense sentit... però crec que això és típic de principi de temporada. El final ha estat un cara o creu i els nois han fet perfectament el que se'ls hi diu i fallar forma part del bàsquet". El tècnic també va valorar el que li espera a l'equip aquesta temporada i creu que "serà molt dura, perquè hi ha equips que estan per sobre i altres amb els que podrem lluitar, per això la importància de guanyar partits com aquest. Però acabem de començar i queden moltes jornades. Si treballem com ho hem fet tindrem moltes opcions de guanyar. Crec que necessitem una mica més d'encert i recuperar jugadors lesionats, més entrenaments i competir per a recuperar la derrota d'avui".

Amb la derrota, l'equip segueix cuer, abans de visitar el pròxim dissabte 9 (19:45) al CB Lliçà d'Amunt.