IMG 20230330 192155 resized 20230330 072217572 scaled_1440x961
Foto de família dels diferents premiats ahir a la seu del Consell Comarcal del Vallès Occidental
31/03/2023 Esports
El Consell Comarcal acull el lliurament de premis de la 3a Copa Vallesana de Trail

Entre els premiats, hi ha els castellarencs Karim Cabeo i Jordi Ruiz i les germanes Irene i Raquel Picón

Redacció

La seu del Consell Comarcal va acollir ahir l’acte de lliurament de premis de la 3a Copa Vallesana de Trail. Per primera vegada s’ha pogut reunir en un acte totes les persones finishers i guanyadores, fet que fins ara no havia estat possible per la pandèmia. Al Consell Comarcal han lliurat els premis el conseller del Govern del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Manolo Robles; la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Sabadell, Laura Reyes; el tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Castellar del Vallès, Joan Creus; i la representant del patrocinador tècnic Tuga, Dolors Morcillo.

La Copa Vallesana inclou quatre curses organitzades per quatre clubs de la comarca: La Corriols del Vallès – Club Atlètic Castellar; Primera Marató de Muntanya de Catalunya – Centre Excursionista Llorençà; La Llanera Trail – Unió Excursionista de Sabadell i Vallès Drac Race – Centre Excursionista de Terrassa. En aquesta tercera copa, i per petició popular, a més de la marató també s’ha inclòs la distància de mitja.

Entre els premiats, hi ha els castellarencs Karim Cabeo i Raquel Picó com a primers classificats en categories masculina i femenina de la Mitjà Marató mentre que Irene Picón i Jordi Ruiz han obtingut el premi per queda tercers a la mateixa prova.

La Copa Vallesana compta amb el suport del Consell Comarcal del Vallès Occidental i la Diputació de Barcelona.

 

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris