basquet descens_1440x961
El CB Castellar ha reaccionat tard i ja és equip de Primera Catalana. || A.S.A.
18/05/2023 Esports
El Club Bàsquet Castellar perd la categoria
A. San Andrés

El dia que ningú esperava que arribés ja és una realitat i el CB Castellar confirma la pèrdua de la categoria, després de caure a Sabadell. Tot i l’esprint final, l’equip de Josep Bordas no ha pogut aconseguir la classificació per a la promoció d’ascens.


El punt final de la temporada per al CB Castellar quan falta una jornada per acabar ja és un fet. L’equip groc-i-negre ja és equip de Primera Catalana per la temporada que ve, després d’haver perdut dijous passat contra el CN Sabadell per 76 a 65. El conjunt es queda sense opcions de jugar la promoció de descens i queda en el tercer lloc per la cua, última plaça de descens directe que encara no tenia propietari.


La victòria del CN Terrassa contra La Salle Manresa (48-83) va precipitar els fets dos dies després de la caiguda a Sabadell, ja que els castellarencs necessitaven guanyar els dos partits que quedaven de Lliga i esperar la derrota en els dos dels terrassencs. El resultat de Manresa va ser el pitjor pels seus interessos, i queden automàticament descendits de categoria, quatre temporades després d’haver tornat a Copa Catalunya.


El descens arriba després de diverses temporades jugant en la part baixa de la taula. L’any de la pandèmia es va evitar per la cancel·lació de la competició i la temporada següent va ser una lligueta en què cap equip va descendir. La temporada passada, l’equip es va salvar a última hora en la promoció de descens, però en aquesta, el club va reaccionar tard a la terrible arrencada de la primera volta, on l’equip, aleshores entrenat per Isidre Travé, només va aconseguir una victòria contra el CB Vilatorrada.


En el reemplaçament a la banqueta, el president Josep Bordas va agafar les regnes de l’equip, va redreçar el rumb de l’equip i obtenir un total de cinc victòries, quatre d’elles consecutives. La reacció, però, va arribar tard.


Aquest divendres, l’equip s’acomiadarà de la categoria amb el partit avançat contra el CB Artés al Puigverd (9.00 h). 

Comparteix
M'agrada
Comentaris