15   Ciclisme_1440x961
La 91a edició del Campionat de Sabadell al seu pas per la C-1413A. Albert San Andrés
16/03/2021 Esports
Castellar, zona de pas de curses ciclistes

La vila va acollir part del recorregut de dues clàssiques sabadellenques el cap de setmana passat. El plat fort arribarà el dissabte 27, quan passarà la Volta a Catalunya        

Albert San Andrés

A poc més d’una setmana perquè La Volta ciclista a Catalunya passi de nou per Castellar, aquest passat cap de setmana han estat dues les curses que han fet de la vila un escenari ciclista. El trofeu Joan Escolà i el Campionat de Sabadell organitzats per la Unió Ciclista de Sabadell, van ser el primer tastet del que podrem veure el dia 27 a la tarda. 


Dissabte, la 50a edició del trofeu ciclista Joan Escolà va fer servir la B-124 en direcció a Sant Llorenç Savall, per tancar la volta a Monistrol de Calders i tornar el descens per la mateixa carretera. La clàssica va ser guanyada per Raúl Rota (Izarte), amb Tobías Perry (La Tova) i David Domínguez (Globalia) en el podi. La cursa va tenir un total de 103 km. La 91a edició del Campionat de Sabadell va ser cursa de diumenge al matí, també amb seu a la capital del Vallès Occidental. La clàssica també va prendre la sortida des de la carretera de Prats de Lluçanès, però aquesta vegada el recorregut era de 121 km, fent una volta més àmplia passant per Caldes de Montbui, Sant Feliu de Codines, Moià, Artés i Monistrol de Calders, per baixar per Sant Llorenç Savall i Castellar, acabant en el lloc de sortida. Francesc Benassar (Caja Rural) va ser el vencedor, pel davant de Jordi Slootjes (Smartdry) i Alejandro Gomiz (Netllar).


Pel que fa a la Volta a Catalunya, la 6a etapa passarà per Castellar el disabte 27. Les persones que vulguin fer de voluntàries es poden adreçar a la regidoria d’Esports trucant a l’Ajuntament (937144040).  

Comparteix
M'agrada
Comentaris