00   Carmelo01_950x634
Carmelo Morales al podi de Navarra
01/09/2021 Esports
Carmelo Morales suma dos tercers llocs a Navarra

El 31 és tercer en el Campionat d'Espanya de Velocitat a falta de quatre curses. Max Sánchez cau en la primera cursa i és 12è en la segona

Albert San Andrés

El retorn de les vacances d’estiu és sempre sinònim de la tornada de les curses i el Campionat d’Espanya de velocitat no ha faltat a la cita. El circuit de Los Arcos de Navarra va ser la seu de la cinquena cita de la temporada, un lloc de bons records per a Carmelo Morales, que va aconseguir dues de les tres victòries d’aquesta temporada, ja que aquesta era la segona vegada que el campionat visitava el circuit. Max Sánchez va caure en la primera cursa i va remuntar fins a la 12a posició en la segona.


Un mes després de la cita del Circuit de Barcelona-Catalunya, on va aconseguir dos quarts llocs, Morales va arribar tocat físicament a Navarra, després d’un problema d’esquena i de no haver pogut entrenar prou. El del Cardoso Racing va iniciar la cita navarresa amb un 8è i un 5è lloc en els lliures de divendres, i va marcar el quart millor crono, per sortir des de segona línia en la primera cursa. Anant de menys a més durant el cap de setmana, el pilot de Castellar va aconseguir remuntar una posició i completar el podi per darrere del líder del campionat, el portuguès Ivo Lopes (EasyRace BMW) i d’un persistent Jordi Torres (LaGlisse). “Estic bastant content amb la cursa, ja que aquest no està sent el meu millor cap de setmana. A l’estiu he tingut un problema a l’esquena, no he pogut entrenar i he arribat just a aquesta cita. No estic tenint bones sensacions damunt de la moto i m’està resultant difícil anar ràpid i ser constant. En la carrera, malgrat no tenir bones sensacions abans de començar, he intentat concentrar-me, donar el cent per cent i ha estat duríssima físicament”, va confessar el pilot respecte a la primera cursa.


En la segona, ja diumenge, el 31 va consolidar-se en la segona plaça, que va perdre en els últims girs, però va mantenir el tercer esglaó del podi, mentre que la victòria se la va endur un potent Jordi Torres, amb un sorprenent Óscar Gutiérrez (SP57 Racing) en segon lloc. El pilot va tornar a qualificar la cursa de “molt dura a nivell físic”, en què “ho he donat tot per poder ser segon, però, sent realistes, he comès dos errors a causa del desgast físic i se m’ha escapat la segona plaça”.


Amb quatre curses encara per córrer, Morales segueix tenint opcions al títol, ja que és tercer amb 1 39 punts, per darrere del líder Lopes (172) i Torres (163). València (24/10) i Jerez (31/10) per segon cop, decidiran el campionat.
Pel que fa a la categoria de SBK Junior, Max Sánchez no està gaudint la seva millor temporada, però segueix insistint i aprenent per progressar. Amb la mirada posada en la selecció de la Red Bull Rookies Cup, un 21è i un 13è lloc van ser els millors registres durant divendres, va aconseguir sortir des de la sisena línia, en 16è lloc el dissabte, en una cursa en què va caure en la primera volta al revolt 12. Amb ànims renovats, Sánchez va millorar diumenge, ja que va remuntar del 18è lloc fins a la 12a plaça final, el millor resultat aquesta temporada. Sánchez és 25è en el campionat. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris