La UE Castellar va veure volar els tres punts del Cortiella per segona vegada aquesta temporada. Albert San Andrés
13/12/2021 Esports
El Can Rull treu petroli del Cortiella (0-1)

Una UE Castellar superior no pot amb l’efectivitat dels sabadellencs

Es tornen a escapar els tres punts al Joan Cortiella després d’un partit on el Can Rull va rendibilitzar al màxim les seves ocasions per a emportar-se la victòria en un partit on va anotar en el primer xut a porta en 80 minuts. Els blanc-i-vermells segueixen patint de cara al gol i ho van pagar car, tot i tenir 12 oportunitats clares que es van desaprofitar.

Podia semblar que després del 0-4 al camp del Calaf, el problema amb el gol començava a desaparèixer. Res més lluny de la realitat com es va demostrar en el derbi vallesà enfront d’un efectiu Can Rull, que va saber treure petroli de la situació, emportant-se els tres punts amb només dos xuts a porta en 93 minuts.

El Castellar va arrencar el partit de manera molt il·lusionant, treballant del mig-camp en endavant d’una manera poc vista aquesta temporada.

Amb Marc Estrada baixant fins al cercle central en feines de recuperació i amb Marc Ruano desbordant per l’extrem, l’equip va gaudir dels millors moments ofensius de la temporada, creant ocasions molt clares de gol i dominant en tots els àmbits del joc.

Però tot i tenir sis oportunitats d’or -amb un remat de cap de Rodri al travesser- l’equip no va saber obrir el marcador, marxant al descans amb empat a zero però amb bones sensacions. De fet, aquesta va ser una de les millors primeres parts de la temporada, tenint al rival contra les cordes i sense deixar-lo passar del mig-camp en els 45 minuts. El Can Rull, sabent amb qui es jugava els punts, no va arriscar més del que va considerar, deixant jugar al rival i conformant-se amb l’empat.

La segona va començar amb la mateixa tònica, amb una ocasió inicial dels locals, que tampoc es va materialitzar. La insistència, però, no va decaure i els de Juan Antonio Roldán i Santy Fernández van seguir lluitant pels tres punts, tot i que a mida que anaven passant els minuts, la intensitat va anar decaient, fins a ensopir l’equip.

La culminació va arribar al 80’, amb un remat de córner que el sabadellenc Manuel Morillo va enviar al fons de la xarxa, glaçant el Cortiella. El 0-1 va esbojarrar el joc dels castellarencs, perdent el nord i desordenant el sistema tàctic que havia funcionat durant la primera part.

Tot i tornar a tenir sis ocasions molt clares, l’equip no va ser capaç d’igualar el marcador, veient com els tres punts volaven per segona vegada aquesta temporada a casa.

“Contents no podem estar perquè hem perdut tres punts molt importants a casa per a seguir en la part alta de la classificació. Felicitem al Can Rull per la seva bona feina, ja que han xutat dues vegades i han sabut guanyar. Tornem a perdre a pilota aturada després de dominar. És el que parlem totes les setmanes, no dominem les àrees i ens fan gol a pilota aturada de nou. Si no marquem, ja es pot jugar maco i dominar que qui s’emporta els punts és el rival” va explicar el tècnic Santy Fernández, que tot i el pessimisme va afegir que està “content per l’equip que ho ha donat tot”.

L’equip cau una posició i és quart a quatre punts del líder Sabadell B. La Pirinaica va superar per 0-4 al Sallent i el Joanenc va golejar també per 4-0 al Calaf, superant als blanc-i-vermells a la taula.

Tot i la derrota, la segona plaça és a només tres punts, abans de tancar l’any amb la visita a l’Avià, penúltim classificat després d’empatar a un amb el Berga.