14   A7304965 3_1440x961
Lluís Toledo va saltar 1,92 i es va imposar al Campionat de Catalunya de Clubs. || Q.  Pascual
21/04/2021 Esports
El CA Castellar, tercer al Campionat de Catalunya

Les pistes d'atletisme de Colobrers van acollir la jornada del Campionat de Catalunya de Clubs el cap de setmana passat

El CA Castellar va arrodonir la jornada atlètica en les pistes d’atletisme del carrer Berguedà amb una gran actuació, on es va aconseguir el tercer lloc final en el Campionat de Catalunya de Clubs en el grup D. Novament Castellar ha estat la seu d’un campionat de Catalunya, on una trentena de voluntaris i col·laboradors van vetllar pel bon compliment de les mesures covid i el desenvolupament de la segona jornada del campionat, que va ajuntar els atletes dels 10 clubs participants.

Els bons resultats no van trigar a arribar, amb les victòries d’Àngel Vilalta (16,62 s) en la final B dels 110 metres tanques i de Lluís Toledo (1,92 m) en salt d’alçada.

En segon lloc va acabar Xavi Planas (15:50,29 s) en els 5.000 m, Paula Pi en els 1.500 m i Albert Durrthy (18,17 s) en la final C dels 110 tanques. Berta López (1:03,11 s) va ser segona en la final A dels 400 m i Anna Solano (1:06,18 s) aconseguia la mateixa posició en la C. Meixi Chacón (19,02 s) va quedar segona en la final C dels 100 m tanques.

En tercer lloc van acabar, Éric Haba (54,07 s) en els 400 m i Júlia Paul (13,62 s) en la final B dels 100 m.

Finalment, després de la disputa de les dues jornades -Palafrugell i Castellar- el CA Castellar (817 punts) ha aconseguit acabar el campionat en tercera posició pel darrere de la UA Terrassa (1.112 p) i Andorra Atletisme (906,5), que aconsegueixen l’ascens al grup C, mentre que GA Lluïsos Mataró i CA Sant Just perden la categoria en el grup C i competiran la pròxima temporada amb el club verd.  || a. san andrés