Els atletes màster del CAC que van aconseguir medalla a Sabadell. ||Cedida
03/03/2023 Esports
11 medalles i un campionat

Continuen els èxits dels atletes del CAC

Continua la ratxa per als atletes veterans del CA Castellar, després d’aconseguir un total d’onze medalles en els campionats de Catalunya de cros. Laia Ribera va ser campiona de Catalunya sub-18 en pista coberta i Saúl Corral, subcampió. Gina Torres va ser 10a en el Campionat d’Espanya de marxa i campiona de seleccions.

El 39è cros de Sant Hilari Sacalm va ser la seu del Campionat de Catalunya de Cros veterà, en què els atletes del CAC van aconseguir fins a 11 medalles. En categoria femenina, Montse Rodríguez va acabar en segon lloc en W45, i va continuar la llarga ratxa d’aquesta temporada,  el mateix lloc que van repetir amb l’equip de relleus mixtos juntament amb Sònia Cerdán, Mohamed el Haddad i Antonio Bono.

En categoria individual, Xavi Planas va acabar segon en M40; Daniel Castellanos va ser 14è; Xavier Estebanell, 17è, i Raúl Martínez, 20è. Els tres primers van sumar la cinquena posició per equips.

Antonio Bono va fer bronze en M45; Óscar Bertran va ser 12è; Mohamed el Haddad, 15è, i Enric Vallmitjana, 27è. Els tres primers eren tercers per equips en M45-50.

Pel que fa als campionats de Catalunya de pista coberta de Sabadell, Laia Ribera va ser campiona després d’imposar-se en llançament de pes (3 kg) amb una distància de 13,21 m, que va aconseguir en el segon intent dels sis que va fer, sense cap nul. Ingrid Valcárcel (CA Granollers), segona classificada, es va quedar amb 13,08 i Mònica Vallès (Lleida UA), en 11,92. Saúl Corral (1:58,58) va ser segon en els 800 m, darrere del guanyador, Àlex Pintado (UA Terrassa, 1:55,00). Laia Romero (5:19,30) era vuitena en els 1.500 metres i Antonio Bono era cinquè en la semifinal 3 dels 60 metres, de manera que va quedar fora de la final.

En els campionats d’Espanya sub-18 de Cieza (Múrcia), Gina Torres va acabar en 10è lloc final en els 10 k de marxa, amb un temps de 54:56, molt lluny de la seva millor marca, perquè no va poder entrenar durant l’última setmana per malaltia, i es va proclamar campiona de Catalunya de seleccions.