14/10/2019
El CDR de Castellar convoca una manifestació aquest vespre a les 19 h a la Plaça d’El Mirador

Mobilitzacions i actes de protesta s’estan duent a terme a tot Catalunya com a rebuig a la sentència contra el Procés

J.R. / C. D.

El CDR de Castellar ha convocat aquest vespre, a les 19 h, a tothom a la plaça d’El Mirador per a protestar per la sentència del Tribunal Suprem contra el Procés. L’organització demana que tothom porti xiulets i cassoles. Després s’anirà als Jutjats de Sabadell a partir de les 21.30 h i es demana portar escombraries. Allà coincidirà amb els participants a la manifestació convocada a les 20 h a la plaça Sant Roc que després marxarà cap als jutjats de Sabadell.

D’altra banda, la línia C1 que connecta Castellar amb Sabadell s’ha vist afectada aquest matí per una manifestació que passava per la Gran Via de la ciutat veïna.

 

Des de l’ANC, el seu president Alfred Rius ha explicat que l’entitat està d’acord amb qualsevol manifestació i mobilització pacífiques que es facin. “Encoratgem tothom que vulgui participar-hi que s’hi afegeixin, que hi participin en la concentració de Sabadell o a la de Barcelona, la que els hi vagi més bé”.

Rius ha manifestat que s’esperaven la sentència. “No hi havia ningú que pensés que serien absolts, que és el que hauria d’haver estat. Cada vegada perdem més la confiança en la justícia en determinats temes. Jo penso que un delicte entre Catalunya i Espanya, que els jutges i el tribunal sigui espanyol, ja està tot dit. Era una qüestió política i la solució és -o haurà de ser quan toqui- política”.

Comparteix
M'agrada
Comentaris