El Puig de la Creu va ser l’escenari d’un tast de vins amb l’enòleg Jordi Munt
Diumenge, 29 de gener, Arima Experiències va dur a terme un tast de vins al Puig de la Creu. Amb un aforament màxim permès de 25 persones, l’organització considera un èxit haver cobert les places. Es van donar dues opcions per pujar, o per compte propi o en grup. “Els qui van pujar amb grup, també amb l’enòleg Jordi Munt, van fer un tast d’un vi a mig camí”, deia Clara Martí, responsable d’Arima Experiències.
Un cop al Puig de la Creu, el maridatge va tenir lloc al terrat. “Tot i que era un matí d'hivern feia molt de sol, hi vam estar molt bé”.
Cadascú a la seva taula, es van maridar 6 vins amb menjar: torrades amb escalivada, formatge amb codony, truita de patates, pa amb pernil, etc. Els participants van valorar l’experiència molt positivament i “el fet que sigui poca gent et permet tenir un tracte molt proper, aconseguint una experiència més completa”, deia Martí.