Marco Mezquida DSC08544_617x412
Marco Mezquida, pianista. ||CEDIDA
21/10/2021 Cultura
Tornen les Audicions Íntimes amb el pianista Marco Mezquida

Aquest dijous, a l'Auditori Municipal, tindrà lloc un concert d'aquest reconegut músic

L’Aula d’Extensió Universitària per a la Gent Gran inaugura de nou el cicle Audicions Íntimes. Ho fa amb un concert previst per a dijous 21, a les 18 hores, amb el pianista Marco Mezquida. L’acte serà presentat per Xavier Chavarria Talarn, com ja s’ha fet en ocasions anteriors. 


Mezquida farà improvisacions i reinterpretacions lliures d’obres d’autors clàssics, estàndards de jazz i temes populars. El músic menorquí és llicenciat en piano jazz a l’Escola Superior de Música de Catalunya i és un dels músics més ben valorats i reclamats del panorama jazzístic i les músiques improvisades de l’estat, com demostra la seva intensa activitat concertística, discogràfica i creativa, i col·laboracions amb altres artistes del país de renom mundial.


En aquest sentit, Marco Mezquida és un dels artistes més complets i expressius de la seva generació de músics. Ha gravat més de 20 discos, 15 dels quals amb la seva pròpia música. Els altres treballs, com a col·laborador o sideman en grups influents del panorama musical. Per exemple, destaquen els projectes Marco Mezquida & Chicuelo No hay dos sin tres i Els somnis de Ravel amb el seu trio. 


També forma duo amb la cantautora palafrugellenca Sílvia Pérez Cruz, amb qui ha actuat arreu del món. Mostra una gran llibertat estètica i creativa, i una versatilitat i bagatge indiscutibles. Es mou hàbilment en gèneres com el clàssic, contemporani, jazz, cançó popular, lliure improvisació, pop i flamenc.  

Comparteix
M'agrada
Comentaris